Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Ballers Jods fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Shally is nu in balbezit. Koganti verovert de bal door een tackle van achteren. Koganti geeft de bal voor. Persaud is nu in balbezit. Persaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Ballers - Jods fc 0:1

19e minuut.
Praveenkumar geeft een lange en hoge pass. Chandna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shally. Chandna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chandna kan niet meer verder spelen. Pratima komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Prasoon speelt de bal door. Persaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Virinchi maakt een afschuwelijke overtreding. Persaud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Persaud wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pratima probeert de bal aan de voet te houden. Charudutta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Swati rent richting de bal. Praveenkumar onderschept slim de pass. Praveenkumar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Praveenkumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Praveenkumar haalt uit met een fantastische trap. Sadhwani kopt de bal weg. Virinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virinchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jaffrey heeft problemen om de bal te vangen. Manoranjan geeft een lange en hoge pass. Bhupendra is nu in balbezit. Koganti is nu in balbezit. Koganti draait met de bal, schiet en ... Shreekant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Ballers 57%, Jods fc 43%.
Crazy Ballers - Jods fc 0:1

56e minuut.
Daar is Charudutta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harish. Harish krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoranjan verovert de bal door een tackle van achteren. Manoranjan passt de bal met de wreef. Charudutta bereikt de bal nog maar net als eerste. Charudutta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sadhwani probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Manoranjan is nu in balbezit. Manoranjan geeft een lange en hoge pass. Hindocha kan de bal niet met de borst controleren. Hindocha schiet op doel. Shubhashish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crazy Ballers - Jods fc 1:1

90e minuut.
Parvin probeert de bal met de borst te controleren. Hindocha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sadhwani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praveenkumar rent richting de bal. Praveenkumar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Ballers 35%, Jods fc 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Ballers - Jods fc 1:1