Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KERALA BLASTERS FC commander IGRIS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Shrikant met een snelle inworp. Chohan is nu in balbezit. Anirudhha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anirudhha krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Prahlad is nu in balbezit. Prahlad geeft de bal voor. Neha heeft problemen om de bal te vangen. Shrikant rent richting de bal. Shrikant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gundlapalli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prahlad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anirudhha rent richting de bal. Anirudhha haalt uit met een fantastische trap. Soni bokst de bal weg.

45e minuut.
Wadekar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harbir met de inworp. Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mani geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KERALA BLASTERS FC 44%, commander IGRIS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KERALA BLASTERS FC - commander IGRIS 0:0

48e minuut.
Chohan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Neha de bal onder controle te krijgen. Kurinji met een sublieme pass. Pauravi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauravi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA BLASTERS FC - commander IGRIS 1:0

51e minuut.
Shivani passt de bal met de wreef. Srimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Srimal passt de bal met de wreef. Mani is nu in balbezit. Mani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Keshavan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shrikant met een snelle inworp. Anirudhha bereikt de bal nog maar net als eerste. Anirudhha draait met de bal, schiet en ... Soni bokst de bal weg.

62e minuut.
Chohan is nu in balbezit. Kurinji verovert de bal door een tackle van achteren. Kurinji met een sublieme pass. Pauravi rent richting de bal. Pauravi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Keshavan is nu in balbezit. Shrikant verovert de bal door een tackle van achteren. Shrikant passt de bal in één keer door. Daar is Anirudhha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anirudhha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA BLASTERS FC - commander IGRIS 2:0

89e minuut.
Shivani probeert naar een medespeler te passen. Sudhansu rent richting de bal. Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. Srimal rent richting de bal. Srimal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA BLASTERS FC - commander IGRIS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KERALA BLASTERS FC 49%, commander IGRIS 51%.
KERALA BLASTERS FC - commander IGRIS 2:1