Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milller manchester city123
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Loknath probeert naar een medespeler te passen. Sangem probeert naar een medespeler te passen. Srila is nu in balbezit. Chinnappan is nu in balbezit. Chinnappan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Shivaiah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maruti rent richting de bal. Vallurupa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maruti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maruti kan niet meer verder spelen. Sulagna komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Klungelig pakt Bedi de bal. Chinnappan rent richting de bal. Chinnappan passt de bal zonder na te denken. Srila bereikt de bal nog maar net als eerste. Srila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Radhabinod met een sublieme pass. Bedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedi passt de bal zonder na te denken. Shan is nu in balbezit. Shan draait met de bal, schiet en ... Sorabhjee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Solaimathi passt de bal zonder na te denken. Daar is Bedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedi probeert naar een medespeler te passen. Shan is nu in balbezit. Shan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sangem geeft een lange en hoge pass. Daar is Jayashekhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Srila rent richting de bal. Srila schiet op doel. Vidyaranya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milller - manchester city123 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milller 61%, manchester city123 39%.
Milller - manchester city123 1:0

52e minuut.
Vallurupa probeert naar een medespeler te passen. Bedi probeert naar een medespeler te passen. Renukunta is nu in balbezit. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan schiet op doel. Sorabhjee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Srila bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil rent richting de bal. Srila maakt een afschuwelijke overtreding. Srila krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vallurupa probeert de bal met de borst te controleren. Sulagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulagna met een sublieme pass. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Renukunta is nu in balbezit. Shan is nu in balbezit. Gaurav rent richting de bal. Shan onderschept slim de pass. Shan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Loknath met de inworp. Renukunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renukunta speelt de bal door. Shan heeft problemen om de bal te vangen. Shan haalt uit met een fantastische trap. Sorabhjee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Renukunta rent richting de bal. Chittaswarup bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Renukunta zijn tegenspeler op de grond. Chittaswarup raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chittaswarup kan niet meer verder spelen. Patankar komt het veld opgelopen. Susumna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gala de bal. Srila is nu in balbezit. Srila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jayashekhar onderschept slim de pass. Jayashekhar geeft de bal voor. Renukunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil passt de bal in één keer door. Bedi is nu in balbezit. Srila onderschept slim de pass. Srila draait met de bal, schiet en ... Vidyaranya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Milller - manchester city123 2:0

89e minuut.
Sulagna met een sublieme pass. Shan rent richting de bal. Susumna bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan verovert de bal door een tackle van achteren. Shan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milller 54%, manchester city123 46%.
Milller - manchester city123 2:0