Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Mumbai RG Football club
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Tamhane met een sublieme pass. Daar is Kodali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poduri. Poduri krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Suprotik bereikt de bal nog maar net als eerste. Muqtedar rent richting de bal. Ratnakar is nu in balbezit. Muqtedar onderschept slim de pass. Muqtedar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mumbai - RG Football club 0:1

15e minuut.
Suprotik passt de bal in één keer door. Muqtedar rent richting de bal. Trilok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trilok krijgt een gele kaart. Muqtedar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheenu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kodali is nu in balbezit. Trilok onderschept slim de pass. Trilok met een sublieme pass. Muqtedar rent richting de bal. Muqtedar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mumbai 46%, RG Football club 54%.
Real Mumbai - RG Football club 0:1

60e minuut.
Gajraj probeert naar een medespeler te passen. Sadashiv is nu in balbezit. Sadashiv probeert naar een medespeler te passen. Muqtedar is nu in balbezit. Muqtedar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kodali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodali geeft een hoge lob. Suprotik is nu in balbezit. Suprotik draait met de bal, schiet en ... Darisipudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mumbai - RG Football club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mumbai 42%, RG Football club 58%.
Real Mumbai - RG Football club 0:2