Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackhawks Real Mumbai
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Tamhane rent richting de bal. Kumarbharti onderschept slim de pass. Kumarbharti met een sublieme pass. Pradip heeft problemen om de bal te vangen. Pradip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tamhane verovert de bal door een tackle van achteren. Tamhane geeft een lange en hoge pass. Vavveti heeft problemen om de bal te vangen. Shrikant rent richting de bal. Shrikant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Solaimathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaimathi onderschept slim de pass. Solaimathi haalt uit met een fantastische trap. Nuguru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackhawks - Real Mumbai 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackhawks 61%, Real Mumbai 39%.
Blackhawks - Real Mumbai 0:1

55e minuut.
Pallavi rent richting de bal. Trilok verovert de bal door een tackle van achteren. Trilok passt de bal met de wreef. Ibrebru is nu in balbezit. Ibrebru geeft de bal voor. Darisipudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sudama passt de bal in één keer door. Saurav bereikt de bal nog maar net als eerste. Trilok rent richting de bal. Saurav onderschept slim de pass. Saurav draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Persaud geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trilok met een snelle inworp. Poduri is nu in balbezit. Poduri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackhawks 65%, Real Mumbai 35%.
Blackhawks - Real Mumbai 0:1