Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RG Football club Odisha FC
433 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Sadashiv speelt de bal door. Suprotik is nu in balbezit. Lolaksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprotik onderschept slim de pass. Suprotik geeft een hoge lob. Silvera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Muqtedar verovert de bal door een tackle van achteren. Suprotik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghemawat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suprotik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sadashiv neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RG Football club - Odisha FC 1:0

14e minuut.
Soumodip bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprotik met een sublieme pass. Naagesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Muqtedar is nu in balbezit. Muqtedar draait met de bal, schiet en ... Silvera bokst de bal weg.

27e minuut.
Parthiban bereikt de bal nog maar net als eerste. Parthiban geeft een hoge lob. Mondal rent richting de bal. Mondal haalt uit met een fantastische trap. Jagadeep maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RG Football club - Odisha FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RG Football club 51%, Odisha FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RG Football club - Odisha FC 1:1

59e minuut.
Kodali geeft de bal voor. Raviraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumodip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soumodip krijgt een gele kaart. Raviraj moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Raviraj kan niet meer verder spelen. Kuttimani komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Soumodip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadashiv is nu in balbezit. Kuttimani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuttimani krijgt een gele kaart. Sadashiv moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sadashiv kan niet meer verder spelen. Mulla komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Devendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyothsna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyothsna passt de bal zonder na te denken. Muqtedar rent richting de bal. Muqtedar schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Naagesh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kodali met een snelle inworp. Cheenu is nu in balbezit. Cheenu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RG Football club 49%, Odisha FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RG Football club - Odisha FC 1:1