Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garia Town FC Puspakpur Football Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Visweswaramurthy geeft een lange en hoge pass. Sudhindranath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohaiemen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mohaiemen krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Duvvoori rent richting de bal. Veerasamy onderschept slim de pass. Veerasamy met een sublieme pass. Yamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garia Town FC - Puspakpur Football Club 0:1

20e minuut.
Rudraraju met een sublieme pass. Veerasamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Veerasamy passt de bal zonder na te denken. Daar is Yamura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garia Town FC - Puspakpur Football Club 0:2

21e minuut.
Swathi is nu in balbezit. Swathi geeft een lange en hoge pass. Manishankar kopt de bal weg. Solkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Solkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garia Town FC - Puspakpur Football Club 1:2

34e minuut.
Ankola onderschept slim de pass. Veerasamy speelt de bal door. Duvvoori rent richting de bal. Yamura onderschept slim de pass. Yamura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Veerasamy onderschept slim de pass. Veerasamy geeft een lange en hoge pass. Daar is Milind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamura draait met de bal, schiet en ... Prabodh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Daar is Nailadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surendar rent richting de bal. Nailadi rent richting de bal. Surendar onderschept slim de pass. Surendar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garia Town FC - Puspakpur Football Club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garia Town FC 49%, Puspakpur Football Club 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Garia Town FC - Puspakpur Football Club 2:2

48e minuut.
Duvvoori is nu in balbezit. Nailadi verovert de bal door een tackle van achteren. Duvvoori begaat een overtreding. Duvvoori krijgt een gele kaart. Nailadi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nailadi kan niet meer verder spelen. Malipatlolla komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Malipatlolla passt de bal zonder na te denken. Suryanarayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanarayama geeft de bal voor. Solkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Solkar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Duvvoori kopt de bal weg. Sudhindranath geeft de bal voor. Suryanarayama is nu in balbezit. Yamura onderschept slim de pass. Yamura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garia Town FC 51%, Puspakpur Football Club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Garia Town FC - Puspakpur Football Club 2:2