Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHENIX XI Real Mumbai
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Malhotra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pavanaja met een snelle inworp. Solaimathi is nu in balbezit. Solaimathi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Malhotra verovert de bal door een tackle van achteren. Solaimathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaimathi verovert de bal door een tackle van achteren. Solaimathi schiet op doel. Pewar bokst de bal weg.

26e minuut.
Solaimathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra onderschept slim de pass. Malhotra passt de bal zonder na te denken. Hiresh is nu in balbezit. Hiresh geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Solaimathi is nu in balbezit. Tejas is nu in balbezit. Solaimathi begaat een overtreding. Tejas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tejas kan niet meer verder spelen. Nartana komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Trilok is nu in balbezit. Bhanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trilok. Trilok krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nartana geeft een hoge lob. Sriramesh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratnakar. Ratnakar krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaimathi verovert de bal door een tackle van achteren. Nartana is nu in balbezit. Solaimathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaimathi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHENIX XI 59%, Real Mumbai 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PHENIX XI - Real Mumbai 0:0

48e minuut.
Pavanaja verovert de bal door een tackle van achteren. Pavanaja passt de bal zonder na te denken. Shrikant rent richting de bal. Shrikant draait met de bal, schiet en ... Pewar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHENIX XI - Real Mumbai 0:1

66e minuut.
Hiresh met een sublieme pass. Nartana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartana passt de bal met de wreef. Bhanu rent richting de bal. Bhanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Asamoa met een snelle inworp. Nartana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaimathi verovert de bal door een tackle van achteren. Solaimathi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nartana bereikt de bal nog maar net als eerste. Trilok onderschept slim de pass. Shrikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaimathi is nu in balbezit. Solaimathi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PHENIX XI - Real Mumbai 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHENIX XI 47%, Real Mumbai 53%.
PHENIX XI - Real Mumbai 0:2