Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHENIX XI Puspakpur Football Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Datta trapt de bal weg van het doel. Bhanu kopt de bal weg. Koppale kan de bal niet met de borst controleren. Sriramesh is nu in balbezit. Sriramesh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Rajesh rent richting de bal. Rudraraju onderschept slim de pass. Malhotra begaat een overtreding. Malhotra krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rudraraju kopt de bal weg. Veerasamy rent richting de bal. Veerasamy passt de bal in één keer door. Yamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rudraraju raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Govindraj komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Malhotra geeft de bal voor. Sudhindranath speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sourajyoti de bal onder controle te krijgen. Bhanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Neha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raghunandan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Malipatlolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Malipatlolla geeft de bal voor. Gorti kopt de bal weg. Sriramesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriramesh haalt uit met een fantastische trap. Deepankar bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Gorti met een snelle inworp. Bhanu rent richting de bal. Bhanu draait met de bal, schiet en ... Deepankar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHENIX XI 48%, Puspakpur Football Club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PHENIX XI - Puspakpur Football Club 0:0

46e minuut.
Yamura met een sublieme pass. Raghunandan is nu in balbezit. Raghunandan passt de bal in één keer door. Sriramesh is nu in balbezit. Sriramesh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sourajyoti speelt de bal door. Pavani is nu in balbezit. Pavani geeft een lange en hoge pass. Sriramesh is nu in balbezit. Sriramesh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Visweswaramurthy is nu in balbezit. Malipatlolla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bhanu. Bhanu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Hiresh met een snelle inworp. Bhanu is nu in balbezit. Bhanu speelt de bal door. Sriramesh rent richting de bal. Sriramesh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PHENIX XI - Puspakpur Football Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHENIX XI 55%, Puspakpur Football Club 45%.
PHENIX XI - Puspakpur Football Club 1:0