Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:19
  • Competitiewedstrijd: Ligat Ha`al
  • Stadion: Lunatics Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3084
Lunatics simon strikers
442 Tactiek 451new
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten very good
average Passen formidable
average Verdedigen solid


7e minuut.
Uviděl passt de bal in één keer door. Rapio is nu in balbezit. Rapio geeft een lange en hoge pass. Katz krijgt zijn hoofd ertegen. Nissim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:1

11e minuut.
Uviděl onderschept slim de pass. Uviděl met een sublieme pass. Fiordaliso speelt de bal door. Klungelig pakt Xanbabayev de bal. Xanbabayev draait met de bal, schiet en ... Nissim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapio met een sublieme pass. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap. Nissim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:2

15e minuut.
Golubics bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakkaloğlu. Golubics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiordaliso met een snel genomen vrije trap. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katz is nu in balbezit. Katz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ishvmpang met een harde bal richting middenveld. Uviděl met een sublieme pass. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Uviděl is nu in balbezit. Uviděl passt de bal in één keer door. Daar is Katz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katz haalt uit met een fantastische trap. Nissim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:3

22e minuut.
Ishvmpang onderschept slim de pass. Ishvmpang geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rapio zal de hoekschop nemen. Katz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Uviděl neemt de hoekschop. Katz kopt de bal weg. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev schiet op doel. Carbonell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:4

29e minuut.
Rapio met een sublieme pass. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:5

36e minuut.
Uviděl is nu in balbezit. Uviděl passt de bal zonder na te denken. Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Fiordaliso speelt de bal door. Katz is nu in balbezit. Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:6

39e minuut.
Grozăvescu geeft een hoge lob. Uviděl speelt de bal door. Fiordaliso speelt de bal door. Daar is Katz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:7

41e minuut.
Atteveld rent richting de bal. Atteveld geeft een lange en hoge pass. Fiordaliso kopt de bal weg. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Xanbabayev passt de bal met de wreef. Katz heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell rent richting de bal. Katz verovert de bal door een tackle van achteren. Katz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:8

44e minuut.
Ishvmpang geeft een hoge lob. Rapio is nu in balbezit. Rapio geeft een hoge lob. Katz rent richting de bal. Katz haalt uit met een fantastische trap. Nissim bokst de bal weg.

45e minuut.
Uviděl met de inworp. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz geeft een hoge lob. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap. Nissim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunatics 73%, simon strikers 27%.
Lunatics - simon strikers 0:8

47e minuut.
Klungelig pakt Carbonell de bal. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Katz rent richting de bal. Katz draait met de bal, schiet en ... Nissim bokst de bal weg.

55e minuut.
Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Rapio is nu in balbezit. Rapio geeft een hoge lob. Katz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nissim bokst de bal weg.

58e minuut.
Uviděl probeert naar een medespeler te passen. Katz is nu in balbezit. Carbonell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Katz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Katz kan niet meer verder spelen. Linetty komt het veld opgelopen. Xanbabayev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nissim bokst de bal weg. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:9

60e minuut.
Linetty met een sublieme pass. Fiordaliso speelt de bal door. Daar is Xanbabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap. Nissim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:10

66e minuut.
Golubics geeft een lange en hoge pass. Rojas probeert de bal aan de voet te houden. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Nissim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:11

68e minuut.
Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Uviděl probeert naar een medespeler te passen. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:12

72e minuut.
Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl passt de bal zonder na te denken. Daar is Xanbabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ishvmpang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:13

73e minuut.
Linetty met een sublieme pass. Daar is Uviděl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uviděl geeft de bal voor. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel. Nissim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:14

80e minuut.
Uviděl rent richting de bal. Uviděl geeft een hoge lob. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Nissim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:15

84e minuut.
Linetty rent richting de bal. Linetty passt de bal met de wreef. Ishvmpang onderschept slim de pass. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - simon strikers 0:16

89e minuut.
Fiordaliso probeert naar een medespeler te passen. Rapio rent richting de bal. Golubics probeert naar een medespeler te passen. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunatics 70%, simon strikers 30%.
Lunatics - simon strikers 0:16