Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The.Beatles FCBJ
541 Flow Tactiek 442
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 44.6
solid Schieten good
good Passen adequate
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Ishtoyan is nu in balbezit. Serwach verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach passt de bal met de wreef. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Granda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Galluccio kopt de bal weg. Walendziuk is nu in balbezit. Met opzet legt Pejanović zijn tegenspeler op de grond. Pejanović krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Serwach rent richting de bal. Serwach probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu schiet op doel. Granda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - FCBJ 1:0

20e minuut.
Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Taube speelt de bal door. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Halika is nu in balbezit. Ros onderschept slim de pass. Ros met een sublieme pass. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Del Giovane bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner met een sublieme pass. Ros probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 37%, FCBJ 63%.
The.Beatles - FCBJ 1:0

48e minuut.
Pejanović speelt de bal door. Walendziuk rent richting de bal. Fernando begaat een overtreding. Fernando krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Taube probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Leblond kopt de bal weg. Klungelig pakt Halika de bal. Taube speelt de bal door. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Taube kopt de bal weg. Klungelig pakt Wagner de bal. Wagner speelt de bal door. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pejanović de bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach geeft de bal voor. Ros kopt de bal weg. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 41%, FCBJ 59%.
The.Beatles - FCBJ 1:0