Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Netanya warriors Hapoel Tel Aviv
מסוסו 4 Tactiek inbetween
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
65.1 gemiddelde waardering 68.7
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Inworp. Sa`adon met de inworp. Klungelig pakt Elharar de bal. Elharar geeft een lange en hoge pass. Adriazola springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Shoshan met een sublieme pass. Laban rent richting de bal. Met opzet legt Slouk zijn tegenspeler op de grond. Slouk krijgt een gele kaart. Laban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shoshan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akale springt en kopt de bal. Badash probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 1:0

15e minuut.
Magdziarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonfantini komt het veld opgelopen. Slouk neemt vlug de vrije trap. Daar is Sa`adon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sa`adon met een sublieme pass. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Tikva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Elharar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elharar geeft een lange en hoge pass. Skaribas verovert de bal door een tackle van achteren. Tere rent richting de bal. Tere haalt uit met een fantastische trap. Tikva bokst de bal weg. Adriazola rent richting de bal. Adriazola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 1:1

25e minuut.
Napolitano rent richting de bal. Napolitano geeft een lange en hoge pass. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola schiet op doel. Tikva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 1:2

31e minuut.
Covey onderschept slim de pass. Akale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghinescu komt het veld opgelopen. Salama komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Shoshan is nu in balbezit. Shoshan passt de bal in één keer door. Covey heeft problemen om de bal te vangen. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal zonder na te denken. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel schiet op doel. Badash werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 2:2

40e minuut.
Sa`adon met een snelle inworp. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elharar. Elharar krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Napolitano is nu in balbezit. Napolitano geeft een hoge lob. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere schiet op doel. Tikva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 50%, Hapoel Tel Aviv 50%.
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 2:3

53e minuut.
Slouk controleert de bal met de borst. Menachem probeert naar een medespeler te passen. Salama geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghinescu de bal. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... Badash bokst de bal weg.

58e minuut.
Shoshan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal met de wreef. Salama rent richting de bal. Salama geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Górnicz met de inworp. Elharar controleert de bal met de borst. Deroo begaat een overtreding. Deroo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 34%, Hapoel Tel Aviv 66%.
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 2:3