Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:18
  • Competitiewedstrijd: Ligat Ha`al
  • Stadion: G.H Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 37000
g.h Hapoel Jerusalem
Van Hal Tactiek mama liga
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
58.4 gemiddelde waardering 71
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Buyo met een sublieme pass. Menashe kopt de bal weg. Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Marszałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Milić geeft de bal voor. Inworp. Kuluberdiev met een snelle inworp. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Vahava met een sublieme pass. Klungelig pakt Hames de bal. Miano rent richting de bal. Hames onderschept slim de pass. Hames draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Miano kopt de bal weg. Sundfors is nu in balbezit. Sundfors geeft de bal voor. Qasımoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Menashe passt de bal in één keer door. Mosner rent richting de bal. Mosner passt de bal zonder na te denken. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Marszałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Altınat is nu in balbezit. Vahava rent richting de bal. Vahava passt de bal zonder na te denken. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames schiet op doel. Marszałek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vahava zal de hoekschop nemen. Hames krijgt zijn hoofd ertegen. Marszałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - Hapoel Jerusalem 0:1

23e minuut.
Menashe speelt de bal door. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava passt de bal in één keer door. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - Hapoel Jerusalem 0:2

31e minuut.
Major rent richting de bal. Sundfors legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Major raakt geblesseerd tijdens het duel. Viehweg zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - Hapoel Jerusalem 1:2

33e minuut.
Viehweg passt de bal in één keer door. Mosner rent richting de bal. Mosner geeft de bal voor. Qasımoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Marszałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - Hapoel Jerusalem 1:3

37e minuut.
Kotowski passt de bal met de wreef. Mosner probeert naar een medespeler te passen. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu geeft de bal voor. Hames maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sundfors rent richting de bal. Sundfors passt de bal met de wreef. Mosner is nu in balbezit. Mosner geeft een lange en hoge pass. Hames maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: g.h 63%, Hapoel Jerusalem 37%.
g.h - Hapoel Jerusalem 1:3

48e minuut.
Hames kopt de bal weg. Colombrini is nu in balbezit. Vahava verovert de bal door een tackle van achteren. Vahava geeft de bal voor. Qasımoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sundfors passt de bal in één keer door. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava passt de bal met de wreef. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames haalt uit met een fantastische trap. Marszałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qasımoğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - Hapoel Jerusalem 1:4

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosner met de inworp. Menashe geeft een lange en hoge pass. Hames krijgt zijn hoofd ertegen. Marszałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - Hapoel Jerusalem 1:5

62e minuut.
Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora Sánchez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mosner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menashe met een snel genomen vrije trap. Hames heeft problemen om de bal te vangen. Hames draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Klungelig pakt Solomon de bal. Solomon geeft de bal voor. Vahava kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Hames draait met de bal, schiet en ... Marszałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Mosner rent richting de bal. Mosner geeft een hoge lob. Miano probeert de bal met de borst te controleren. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner passt de bal in één keer door. Qasımoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Marszałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - Hapoel Jerusalem 1:6

79e minuut.
Kuluberdiev geeft de bal voor. Sundfors kopt de bal weg. Klungelig pakt Ugarte de bal. Hames is nu in balbezit. Hames schiet op doel. Marszałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hames is nu in balbezit. Hames schiet op doel. Marszałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vahava rent richting de bal. Vahava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vahava rent richting de bal. Vahava passt de bal in één keer door. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames onderschept slim de pass. Hames draait met de bal, schiet en ... Marszałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Solomon verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon geeft een hoge lob. Miano rent richting de bal. Hames verovert de bal door een tackle van achteren. Hames schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Marszałek trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahava met de inworp. Sundfors geeft een lange en hoge pass. Hames maakt een snoekduik en kopt de bal. Marszałek bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Colombrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahava met een sublieme pass. Mosner rent richting de bal. Mosner geeft de bal voor. Qasımoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Marszałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sundfors onderschept slim de pass. Sundfors geeft de bal voor. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Marszałek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: g.h 68%, Hapoel Jerusalem 32%.
g.h - Hapoel Jerusalem 1:6