Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.zion11.com Yellows
HaKIR Tactiek GYDCC-3**3^
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 60.7
formidable Schieten solid
adequate Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Lorson kopt de bal weg. Levit rent richting de bal. Levit passt de bal met de wreef. Ben Yousef is nu in balbezit. Ben Yousef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Piacentino is nu in balbezit. Ben Yousef rent richting de bal. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef onderschept slim de pass. Ben Yousef haalt uit met een fantastische trap. Witek bokst de bal weg.

7e minuut.
Aslantaş geeft een lange en hoge pass. Danino is nu in balbezit. Danino met een sublieme pass. Mirancea is nu in balbezit. Mirancea schiet op doel. Briand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Smalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirancea rent richting de bal. Mirancea draait met de bal, schiet en ... Briand bokst de bal weg. Klungelig pakt Əmirquliyev de bal. Paal!

15e minuut.
Nahari met de inworp. Ben Yousef rent richting de bal. Ben Yousef passt de bal in één keer door. Levit bereikt de bal nog maar net als eerste. Levit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Yellows 1:0

20e minuut.
Piacentino rent richting de bal. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomponi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pomponi krijgt een gele kaart. Ben Yousef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Levit neemt zijn aanloop. Witek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

27e minuut.
Ben Yousef passt de bal in één keer door. Levit is nu in balbezit. Levit passt de bal met de wreef. Piacentino is nu in balbezit. Piacentino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Piacentino met een sublieme pass. Klungelig pakt Ben Yousef de bal. Boussatta onderschept slim de pass. Piacentino verovert de bal door een tackle van achteren. Piacentino haalt uit met een fantastische trap. Witek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Biton rent richting de bal. Biton passt de bal met de wreef. Boruciński heeft problemen om de bal te vangen. Ben Yousef verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Yousef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Boruciński de bal. Boruciński probeert naar een medespeler te passen. Armada speelt de bal door. Piacentino is nu in balbezit. Piacentino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Piacentino met een snelle inworp. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef passt de bal in één keer door. Levit rent richting de bal. Levit haalt uit met een fantastische trap. Witek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 21%, Yellows 79%.
www.zion11.com - Yellows 1:0

46e minuut.
Cardaniuc komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balboa komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Levit speelt de bal door. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewejohann rent richting de bal. Balboa onderschept slim de pass. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Boussatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Levit verovert de bal door een tackle van achteren. Levit probeert naar een medespeler te passen. Balboa heeft problemen om de bal te vangen. Balboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bolkan probeert naar een medespeler te passen. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Biton bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa onderschept slim de pass. Balboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Armada geeft de bal voor. Aslantaş probeert naar een medespeler te passen. Levit met een sublieme pass. Daar is Balboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Boussatta rent richting de bal. Levit onderschept slim de pass. Levit speelt de bal door. Balboa rent richting de bal. Balboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 18%, Yellows 82%.
www.zion11.com - Yellows 1:0