Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The.Beatles Lunatics
DCenter Tactiek 442
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 28.3
very good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Shina passt de bal met de wreef. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel passt de bal in één keer door. Keinan rent richting de bal. Keinan draait met de bal, schiet en ... Nissim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - Lunatics 1:0

3e minuut.
Grozăvescu kopt de bal weg. Daar is Serwach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serwach passt de bal met de wreef. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Taube is nu in balbezit. Keinan rent richting de bal. Taube met een sublieme pass. Klungelig pakt Abarbnel de bal. Abarbnel schiet op doel. Nissim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - Lunatics 2:0

12e minuut.
Taube rent richting de bal. Taube passt de bal in één keer door. Shina met een sublieme pass. Daar is Abarbnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abarbnel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - Lunatics 3:0

18e minuut.
Taube is nu in balbezit. Taube met een sublieme pass. Klungelig pakt Abarbnel de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Carbonell probeert de bal aan de voet te houden. Nissim bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Vozarik speelt de bal door. Taube bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube passt de bal in één keer door. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - Lunatics 4:0

38e minuut.
Vozarik met de inworp. Shina probeert naar een medespeler te passen. Ros probeert naar een medespeler te passen. Keinan rent richting de bal. Keinan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ros rent richting de bal. Ros passt de bal met de wreef. Keinan rent richting de bal. Taube bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bigalı passt de bal met de wreef. Diamandopol rent richting de bal. Bakkaloğlu probeert naar een medespeler te passen. Falzon Sant Manduca rent richting de bal. Falzon Sant Manduca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 35%, Lunatics 65%.
The.Beatles - Lunatics 4:0

52e minuut.
Taube is nu in balbezit. Taube passt de bal met de wreef. Abarbnel heeft problemen om de bal te vangen. Abarbnel schiet op doel. Nissim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - Lunatics 5:0

57e minuut.
Vilner verovert de bal door een tackle van achteren. Vilner geeft de bal voor. Shina kopt de bal weg. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel schiet op doel. Nissim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nissim probeert naar een medespeler te passen. Shina kopt de bal weg. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serwach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shina is nu in balbezit. Shina geeft een lange en hoge pass. Keinan maakt een snoekduik en kopt de bal. Nissim bokst de bal weg. Ros is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Basson met een sublieme pass. Ros geeft een lange en hoge pass. Rojas is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Taube de bal onder controle te krijgen. Atteveld rent richting de bal. Taube onderschept slim de pass. Taube probeert naar een medespeler te passen. Paal! Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carbonell geeft een hoge lob. Vozarik rent richting de bal. Vozarik geeft een hoge lob. Abarbnel probeert de bal met de borst te controleren. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Shina met een sublieme pass. Serwach speelt de bal door. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel verovert de bal door een tackle van achteren. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel schiet op doel. Nissim bokst de bal weg. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Falzon Sant Manduca heeft problemen om de bal te vangen. Atteveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Taube zijn tegenspeler op de grond. Atteveld roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Atteveld kan niet meer verder spelen. Moreay komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Shina bereikt de bal nog maar net als eerste. Shina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abarbnel de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Ishvmpang probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keinan rent richting de bal. Keinan schiet op doel. Carbonell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 26%, Lunatics 74%.
The.Beatles - Lunatics 5:0