Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:19
  • Competitiewedstrijd: Ligat Ha`al
  • Stadion: Y.T.C.A Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18335
Hapoel Tel Aviv MC.8yellow
inbetween Tactiek 442vנוער
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
67.6 gemiddelde waardering 61.1
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lód is nu in balbezit. Lód geeft de bal voor. Heretík speelt de bal door. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Alnıaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Alnıaçık passt de bal met de wreef. Savaşçı geeft een hoge lob. Hempel springt en kopt de bal. Badash kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bảo Duy met een sublieme pass. Heretík rent richting de bal. Covey probeert naar een medespeler te passen. Savaşçı geeft een hoge lob. Anghelache krijgt zijn hoofd ertegen. Badash verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Napolitano probeert naar een medespeler te passen. Slouk is nu in balbezit. Bảo Duy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bảo Duy krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gornakov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slouk met de inworp. Napolitano geeft een hoge lob. Adriazola springt en kopt de bal. Verboven bokst de bal weg.

33e minuut.
Hutchinson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Covey controleert de bal met de borst. Covey geeft een hoge lob. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Górnicz onderschept slim de pass. Górnicz speelt de bal door. Klungelig pakt Slouk de bal. Slouk geeft een hoge lob. Tere maakt een snoekduik en kopt de bal. Verboven bokst de bal weg.

44e minuut.
Chodakiewicz kopt de bal weg. Górnicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savaşçı. Savaşçı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 50%, MC.8yellow 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Tel Aviv - MC.8yellow 0:0

48e minuut.
Napolitano met een sublieme pass. Elharar is nu in balbezit. Jagenow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagenow krijgt een gele kaart. Elharar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Daar is Gornakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Delporte probeert de bal aan de voet te houden. Verboven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - MC.8yellow 1:0

55e minuut.
Spagnolo rent richting de bal. Spagnolo geeft een lange en hoge pass. Hempel rent richting de bal. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache draait met de bal, schiet en ... Badash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Savaşçı passt de bal in één keer door. Bảo Duy is nu in balbezit. Bảo Duy geeft een lange en hoge pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gornakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bảo Duy rent richting de bal. Górnicz maakt een afschuwelijke overtreding. Górnicz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Napolitano heeft problemen om de bal te vangen. Napolitano passt de bal in één keer door. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap. Verboven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - MC.8yellow 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 60%, MC.8yellow 40%.
Hapoel Tel Aviv - MC.8yellow 2:0