Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:19
  • Competitiewedstrijd: Ligat Ha`al
  • Stadion: Yellows Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26742
Yellows g.h
GYDCC-3**3^ Tactiek Van Hal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Mora Sánchez rent richting de bal. Lulić verovert de bal door een tackle van achteren. Lulić geeft de bal voor. Mirancea rent richting de bal. Mirancea draait met de bal, schiet en ... Ros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mora Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuluberdiev met een sublieme pass. Munn rent richting de bal. Munn geeft een lange en hoge pass. Major maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Shelach controleert de bal met de borst. Colombrini rent richting de bal. Colombrini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Munn maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Witek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Marcyjański geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Armada de bal onder controle te krijgen. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev geeft een hoge lob. Major springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yellows - g.h 0:1

28e minuut.
Syper is nu in balbezit. Ugarte onderschept slim de pass. Ugarte passt de bal zonder na te denken. Mirancea is nu in balbezit. Mirancea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lulić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Syper de bal. Danino bereikt de bal nog maar net als eerste. Danino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Marcyjański onderschept slim de pass. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcyjański krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Boussatta met een sublieme pass. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić passt de bal zonder na te denken. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yellows - g.h 1:1

40e minuut.
Major schiet op doel. Boussatta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuluberdiev neemt de hoekschop. Major maakt een snoekduik en kopt de bal. Witek bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt Kotowski de bal. Pomponi verovert de bal door een tackle van achteren. Pomponi probeert naar een medespeler te passen. Mirancea is nu in balbezit. Mirancea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yellows - g.h 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yellows 59%, g.h 41%.
Yellows - g.h 2:1

46e minuut.
Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shelach met een snelle inworp. Danino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kuluberdiev met een sublieme pass. Lewejohann probeert naar een medespeler te passen. Shelach heeft problemen om de bal te vangen. Major rent richting de bal. Major draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mora Sánchez onderschept slim de pass. Kuluberdiev speelt de bal door. Kotowski met een sublieme pass. Major heeft problemen om de bal te vangen. Major draait met de bal, schiet en ... Witek bokst de bal weg.

78e minuut.
Miano geeft een hoge lob. Inworp. Shelach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danino bereikt de bal nog maar net als eerste. Danino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada geeft een hoge lob. Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yellows - g.h 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yellows 57%, g.h 43%.
Yellows - g.h 3:1