Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Jerusalem www.zion11.com
Y_Factory Tactiek HaKIR
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
69.9 gemiddelde waardering 56.7
formidable Schieten excellent
formidable Passen adequate
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Nahari rent richting de bal. Vahava verovert de bal door een tackle van achteren. Vahava met een sublieme pass. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Sundfors verovert de bal door een tackle van achteren. Sundfors passt de bal zonder na te denken. Hames is nu in balbezit. Hames schiet op doel. Briand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - www.zion11.com 1:0

7e minuut.
Sundfors controleert de bal met de borst. Levit speelt de bal door. Vahava rent richting de bal. Vahava geeft de bal voor. Qasımoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Briand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hames is nu in balbezit. Hames draait met de bal, schiet en ... Briand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vahava probeert naar een medespeler te passen. Sundfors is nu in balbezit. Sundfors geeft een lange en hoge pass. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev geeft een hoge lob. Sundfors probeert naar een medespeler te passen. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Aslantaş rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - www.zion11.com 2:0

19e minuut.
Milić geeft een hoge lob. Hames kopt de bal weg. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu onderschept slim de pass. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Briand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qasımoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mijatov komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Bachleda passt de bal met de wreef. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner passt de bal zonder na te denken. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames haalt uit met een fantastische trap. Briand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Vahava kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames onderschept slim de pass. Hames haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Aslantaş met de inworp. Ben Yousef rent richting de bal. Solomon rent richting de bal. Piacentino onderschept slim de pass. Piacentino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Klungelig pakt Sundfors de bal. Sundfors probeert naar een medespeler te passen. Mijatov rent richting de bal. Mijatov haalt uit met een fantastische trap. Briand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - www.zion11.com 3:0

40e minuut.
Prideaux probeert naar een medespeler te passen. Piacentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft een hoge lob. Hames rent richting de bal. Hames draait met de bal, schiet en ... Briand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mijatov is nu in balbezit. Mijatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - www.zion11.com 4:0

43e minuut.
Čučaga geeft de bal voor. Inworp. Nahari met een snelle inworp. Ben Yousef rent richting de bal. Ben Yousef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Jerusalem 38%, www.zion11.com 62%.
Hapoel Jerusalem - www.zion11.com 4:0

46e minuut.
Cardaniuc komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lorson kan de bal niet met de borst controleren. Sundfors rent richting de bal. Lorson rent richting de bal. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Piacentino probeert naar een medespeler te passen. Ben Yousef is nu in balbezit. Solomon onderschept slim de pass. Piacentino is nu in balbezit. Piacentino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Balboa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nahari geeft een hoge lob. Piacentino rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piacentino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Levit kopt de bal weg. Buyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Solomon geeft de bal voor. Mijatov rent richting de bal. Əmirquliyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əmirquliyev krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Čučaga is nu in balbezit. Čučaga geeft een lange en hoge pass. Piacentino rent richting de bal. Balboa is nu in balbezit. Balboa haalt uit met een fantastische trap. Buyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Bolkan speelt de bal door. Levit bereikt de bal nog maar net als eerste. Levit probeert naar een medespeler te passen. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa haalt uit met een fantastische trap. Buyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bolkan met een sublieme pass. Levit heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Milić zijn tegenspeler op de grond. Milić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Jerusalem 55%, www.zion11.com 45%.
Hapoel Jerusalem - www.zion11.com 4:0