Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:19
  • Competitiewedstrijd: Ligat Ha`al
  • Stadion: strikers castle
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12431
simon strikers The.Beatles
451new Tactiek DCenter
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten solid
formidable Passen solid
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Rapio speelt de bal door. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft een hoge lob. Linetty springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 1:0

7e minuut.
Uviděl geeft een lange en hoge pass. La Pira bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty draait met de bal, schiet en ... Hodorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 2:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Serwach de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enache zal de hoekschop nemen. Linetty krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 3:0

11e minuut.
Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Taube met een sublieme pass. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Vozarik geeft een hoge lob. Žampera kopt de bal weg. Klungelig pakt Golubics de bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Hejdušek bokst de bal weg.

15e minuut.
Netanyahu verovert de bal door een tackle van achteren. Netanyahu probeert naar een medespeler te passen. Enache is nu in balbezit. Enache geeft een hoge lob. Linetty maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 4:0

17e minuut.
Fiordaliso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordaliso passt de bal met de wreef. Uviděl is nu in balbezit. Uviděl geeft een lange en hoge pass. Fiordaliso springt en kopt de bal. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Taube met een sublieme pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu passt de bal in één keer door. Serwach rent richting de bal. Serwach geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Abramowski geeft een lange en hoge pass. La Pira bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 5:0

33e minuut.
Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordaliso onderschept slim de pass. Fiordaliso met een sublieme pass. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rapio probeert naar een medespeler te passen. Fiordaliso rent richting de bal. Fiordaliso passt de bal in één keer door. Linetty rent richting de bal. Linetty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Enache heeft problemen om de bal te vangen. Enache passt de bal zonder na te denken. Fiordaliso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordaliso schiet op doel. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 6:0

41e minuut.
Serwach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Fiordaliso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiordaliso krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Minh Hòa geeft een hoge lob. Uviděl rent richting de bal. Uviděl passt de bal in één keer door. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simon strikers 42%, The.Beatles 58%.
simon strikers - The.Beatles 7:0

53e minuut.
Enache met een sublieme pass. Linetty is nu in balbezit. La Pira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. La Pira krijgt een gele kaart. Linetty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golubics wilt de vrije trap nemen. Hodorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enache geeft een hoge lob. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty draait met de bal, schiet en ... Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Inworp. Enache met de inworp. Golubics rent richting de bal. Golubics probeert naar een medespeler te passen. Enache geeft een hoge lob. Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Netanyahu passt de bal in één keer door. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft de bal voor. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 8:0

69e minuut.
Enache geeft de bal voor. Fernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 9:0

75e minuut.
Rapio is nu in balbezit. Rapio geeft een lange en hoge pass. Enache rent richting de bal. Enache geeft de bal voor. Linetty maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - The.Beatles 10:0

84e minuut.
Netanyahu probeert naar een medespeler te passen. Enache rent richting de bal. Enache speelt de bal door. Linetty rent richting de bal. Linetty draait met de bal, schiet en ... Hodorov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simon strikers 40%, The.Beatles 60%.
simon strikers - The.Beatles 10:0