Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MC.8yellow simon strikers
442vנוער Tactiek 451new
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten solid
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Enache speelt de bal door. Rapio rent richting de bal. Rapio passt de bal zonder na te denken. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Savaşçı passt de bal met de wreef. Anghelache rent richting de bal. Žampera verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Netanyahu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heretík is nu in balbezit. Heretík passt de bal in één keer door. Anghelache rent richting de bal. Anghelache draait met de bal, schiet en ... Hejdušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Žampera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bảo Duy met de inworp. Heretík geeft de bal voor. Anghelache springt en kopt de bal. Hejdušek bokst de bal weg. Golubics heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MC.8yellow - simon strikers 1:0

36e minuut.
Bảo Duy passt de bal zonder na te denken. Fiordaliso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordaliso passt de bal met de wreef. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ... Verboven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC.8yellow 43%, simon strikers 57%.
MC.8yellow - simon strikers 1:0

59e minuut.
Abramowski verovert de bal door een tackle van achteren. Enache speelt de bal door. Uviděl is nu in balbezit. Uviděl geeft een hoge lob. Linetty maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Heretík passt de bal met de wreef. Hempel is nu in balbezit. Met opzet legt Enache zijn tegenspeler op de grond. Enache krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Savaşçı met een sublieme pass. Golubics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel onderschept slim de pass. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MC.8yellow - simon strikers 2:0

73e minuut.
Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl met een sublieme pass. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MC.8yellow - simon strikers 2:1

77e minuut.
Anghelache met een sublieme pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Delporte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapio met de inworp. Putrycz is nu in balbezit. Putrycz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Heretík passt de bal zonder na te denken. Savaşçı is nu in balbezit. Savaşçı geeft een hoge lob. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC.8yellow 40%, simon strikers 60%.
MC.8yellow - simon strikers 2:1