Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The.Beatles www.zion11.com
343Aggressive Tactiek DMF up
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten excellent
average Passen average
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Brysiak met een sublieme pass. Wirenstål rent richting de bal. Wirenstål geeft de bal voor. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin schiet op doel. Nachum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ron is nu in balbezit. Ron schiet op doel. Nachum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - www.zion11.com 0:1

15e minuut.
Vén rent richting de bal. Vén geeft een hoge lob. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta haalt uit met een fantastische trap. Cardaniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Baldwin is nu in balbezit. Levit rent richting de bal. Levit met een sublieme pass. Ron rent richting de bal. Ron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wirenstål passt de bal met de wreef. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş passt de bal met de wreef. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin haalt uit met een fantastische trap. Nachum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilner onderschept slim de pass. Vilner geeft een hoge lob. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ros neemt de hoekschop. Shina bereikt de bal nog maar net als eerste. Shina haalt uit met een fantastische trap. Keinan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Levit onderschept slim de pass. Levit passt de bal in één keer door. Tzemach rent richting de bal. Wirenstål bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirenstål haalt uit met een fantastische trap. Nachum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wirenstål bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirenstål draait met de bal, schiet en ... Nachum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Vilner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldwin is nu in balbezit. Aslantaş is nu in balbezit. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Shina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta draait met de bal, schiet en ... Cardaniuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vén verovert de bal door een tackle van achteren. Prideaux rent richting de bal. Prideaux geeft een lange en hoge pass. Ron rent richting de bal. Ron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 60%, www.zion11.com 40%.
The.Beatles - www.zion11.com 0:1

46e minuut.
Nahari komt het veld opgelopen. Taube komt het veld opgelopen. Arghirescu komt het veld opgelopen. Ben Yousef komt het veld opgelopen.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Briand komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Basson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ben Yousef met de inworp. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nahari is nu in balbezit. Basson verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Ben Yousef is nu in balbezit. Ben Yousef haalt uit met een fantastische trap. Nachum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baldwin neemt de hoekschop. Ben Yousef krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Basson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin met een sublieme pass. Ben Yousef rent richting de bal. Ben Yousef schiet op doel. Nachum bokst de bal weg.

62e minuut.
Basson geeft een hoge lob. Inworp. Aslantaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldwin rent richting de bal. Baldwin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nachum trapt de bal weg van het doel. Aslantaş kopt de bal weg. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Valme de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - www.zion11.com 0:2

74e minuut.
Buitenspel voor Arghirescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Efhraym maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin schiet op doel. Nachum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - www.zion11.com 0:3

79e minuut.
Valme geeft een lange en hoge pass. Wirenstål kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nahari de bal onder controle te krijgen. Ben Yousef is nu in balbezit. Ben Yousef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - www.zion11.com 0:4

81e minuut.
Wirenstål bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirenstål probeert naar een medespeler te passen. Ben Yousef speelt de bal door. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Abarbnel rent richting de bal. Prideaux verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak met een sublieme pass. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - www.zion11.com 0:5

85e minuut.
Nahari is nu in balbezit. Shina onderschept slim de pass. Shina passt de bal zonder na te denken. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aslantaş speelt de bal door. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin passt de bal met de wreef. Ben Yousef rent richting de bal. Ben Yousef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Efhraym probeert naar een medespeler te passen. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef passt de bal met de wreef. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 71%, www.zion11.com 29%.
The.Beatles - www.zion11.com 0:5