Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bnei Yaffo green apes
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ya`acov kopt de bal weg. Daar is Kopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zeev krijgt een gele kaart. Kopel raakt geblesseerd tijdens het duel. Rychman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Twito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychman verovert de bal door een tackle van achteren. Rychman passt de bal met de wreef. Zarug rent richting de bal. Zarug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Petlac trapt de bal weg. Salem kopt de bal weg. Refaelov heeft problemen om de bal te vangen. Itzhak rent richting de bal. Itzhak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - green apes 1:0

14e minuut.
Itzhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloni onderschept slim de pass. Salem verovert de bal door een tackle van achteren. Salem schiet op doel. Tal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vaakinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluz onderschept slim de pass. Laluz speelt de bal door. Itzhak rent richting de bal. Itzhak schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Yaffo 42%, green apes 58%.
Bnei Yaffo - green apes 1:0

49e minuut.
Twito heeft problemen om de bal te vangen. madmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem begaat een overtreding. Salem krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Refaelov rent richting de bal. Refaelov geeft een lange en hoge pass. Zeev is nu in balbezit. Kopel verovert de bal door een tackle van achteren. Kopel geeft een lange en hoge pass. Petlac bokst de bal weg. Zarug is nu in balbezit. Zarug draait met de bal, schiet en ... Petlac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bnei Yaffo - green apes 1:1

62e minuut.
Evron is nu in balbezit. Vaakinan onderschept slim de pass. Vaakinan passt de bal met de wreef. Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - green apes 1:2

66e minuut.
Aloni verovert de bal door een tackle van achteren. Shmargad onderschept slim de pass. Shmargad passt de bal zonder na te denken. Itzhak rent richting de bal. Itzhak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Evron met een snelle inworp. Laluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluz met een sublieme pass. Twito bereikt de bal nog maar net als eerste. Twito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bnei Yaffo - green apes 2:2

76e minuut.
Inworp. Laluz met de inworp. Salem rent richting de bal. Salem draait met de bal, schiet en ... Shori kopt de bal weg. Shalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Laluz geeft een lange en hoge pass. Tal kopt de bal weg. Aloni heeft problemen om de bal te vangen. Itzhak rent richting de bal. Itzhak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Yaffo 60%, green apes 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bnei Yaffo - green apes 2:2