Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Edery green apes
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ziv rent richting de bal. Aloni verovert de bal door een tackle van achteren. Salama is nu in balbezit. Ziv rent richting de bal. Ziv draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rychman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon begaat een overtreding. Rychman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. madmon met een snel genomen vrije trap. Zarug bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarug schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal geeft de bal voor. Sassi kopt de bal weg. Ziv rent richting de bal. Ziv draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gita is nu in balbezit. Hermon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gita. Gita krijgt een gele kaart. Hermon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ziv rent richting de bal. Ziv schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hermon rent richting de bal. Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Krispis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita is nu in balbezit. Gita geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Banay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edery 51%, green apes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Edery - green apes 0:0

49e minuut.
Refaelov geeft een lange en hoge pass. Krispis is nu in balbezit. Krispis geeft een lange en hoge pass. Zarug springt en kopt de bal. Kopel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Tal onderschept slim de pass. Hermon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rychman. Rychman krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Gita onderschept slim de pass. Gita probeert naar een medespeler te passen. Zarug rent richting de bal. Zarug haalt uit met een fantastische trap. Banay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edery - green apes 0:1

62e minuut.
Hermon rent richting de bal. Rychman is nu in balbezit. Rychman passt de bal in één keer door. Zarug is nu in balbezit. Zarug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rychman is nu in balbezit. Zarug bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarug passt de bal zonder na te denken. Kopel rent richting de bal. Kopel haalt uit met een fantastische trap. Banay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edery - green apes 0:2

70e minuut.
Rychman speelt de bal door. Zarug is nu in balbezit. Zarug speelt de bal door. Kopel rent richting de bal. Kopel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edery - green apes 0:3

86e minuut.
Vaakinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol rent richting de bal. Barkol geeft een hoge lob. Ziv is nu in balbezit. Ziv draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Tega de bal onder controle te krijgen. Zarug is nu in balbezit. Kopel is nu in balbezit. Kopel draait met de bal, schiet en ... Banay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edery - green apes 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edery 69%, green apes 31%.
FC Edery - green apes 0:4