Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athens Jerusalem Bnei Yaffo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Zaken is nu in balbezit. Evron bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken onderschept slim de pass. Vider bereikt de bal nog maar net als eerste. Vider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Twito bereikt de bal nog maar net als eerste. Twito geeft een lange en hoge pass. Baums rent richting de bal. Itzhak verovert de bal door een tackle van achteren. Itzhak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Bnei Yaffo 0:1

19e minuut.
Elimelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kna`an onderschept slim de pass. Kna`an met een sublieme pass. Itzhak is nu in balbezit. Itzhak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sela rent richting de bal. Twito verovert de bal door een tackle van achteren. Twito probeert naar een medespeler te passen. Laluz is nu in balbezit. Laluz geeft een lange en hoge pass. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Elihav bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken onderschept slim de pass. Vider rent richting de bal. Zaken rent richting de bal. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Evron is nu in balbezit. Evron passt de bal met de wreef. Shori rent richting de bal. Shori geeft de bal voor. Itzhak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Bnei Yaffo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athens Jerusalem 66%, Bnei Yaffo 34%.
Athens Jerusalem - Bnei Yaffo 0:2

54e minuut.
Yeret rent richting de bal. Laluz begaat een overtreding. Yeret is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yeret met een snel genomen vrije trap. Vider rent richting de bal. Vider draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Elimelec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kna`an. Elimelec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yeret zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vider bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken passt de bal in één keer door. Twito is nu in balbezit. Vider onderschept slim de pass. Vider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athens Jerusalem 40%, Bnei Yaffo 60%.
Athens Jerusalem - Bnei Yaffo 0:2