Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi United f.c Shimshon Hadasim
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Shirzi kopt de bal weg. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Perets begaat een overtreding. Sarid roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sarid kan niet meer verder spelen. Shemesh komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Perets rent richting de bal. Shemesh is nu in balbezit. Perets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perets krijgt een gele kaart. Shemesh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shemesh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Elihav de bal. Elihav haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Sarid de bal. Shemesh verovert de bal door een tackle van achteren. Shemesh passt de bal in één keer door. Sofer is nu in balbezit. Sofer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mizrahi onderschept slim de pass. Mizrahi met een sublieme pass. Israel is nu in balbezit. Sofer rent richting de bal. Sofer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tal met de inworp. Sofer heeft problemen om de bal te vangen. Twito rent richting de bal. Twito passt de bal met de wreef. Mizrahi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi United f.c 46%, Shimshon Hadasim 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maccabi United f.c - Shimshon Hadasim 0:0

50e minuut.
Alfasdi geeft een hoge lob. Avutbul rent richting de bal. Twito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Veig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blum komt het veld opgelopen. Alberman trapt de bal weg. Luz kopt de bal weg. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi United f.c - Shimshon Hadasim 1:0

59e minuut.
Shemesh rent richting de bal. Ganon onderschept slim de pass. Ganon passt de bal met de wreef. Barkaee rent richting de bal. Barkaee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dasklo kopt de bal weg. Shemesh kan de bal niet met de borst controleren. Perets is nu in balbezit. Sofer onderschept slim de pass. Sofer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Shemesh is nu in balbezit. Shemesh probeert naar een medespeler te passen. Avutbul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal onderschept slim de pass. Tal geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maccabi United f.c - Shimshon Hadasim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi United f.c 41%, Shimshon Hadasim 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maccabi United f.c - Shimshon Hadasim 1:1