Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Yanshufim Maccabi United f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rif rent richting de bal. Rif met een sublieme pass. Perets is nu in balbezit. Ilouk rent richting de bal. Ilouk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - Maccabi United f.c 1:0

15e minuut.
Twito rent richting de bal. Ishay rent richting de bal. Twito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouk is nu in balbezit. Ilouk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Ilouk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perets bereikt de bal nog maar net als eerste. Twito is nu in balbezit. Ilouk verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Barkaee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rif rent richting de bal. Rif probeert naar een medespeler te passen. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tapra rent richting de bal. Barkaee is nu in balbezit. Rif begaat een overtreding. Rif krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Twito heeft problemen om de bal te vangen. Ilouk rent richting de bal. Ilouk passt de bal zonder na te denken. Malahi is nu in balbezit. Malahi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yanshufim 54%, Maccabi United f.c 46%.
Maccabi Yanshufim - Maccabi United f.c 1:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Rif de bal onder controle te krijgen. Binyamin is nu in balbezit. Binyamin geeft een hoge lob. Barkaee bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaee haalt uit met een fantastische trap. Nahari bokst de bal weg.

55e minuut.
Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouk rent richting de bal. Perets verovert de bal door een tackle van achteren. Malahi onderschept slim de pass. Malahi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Israel geeft een lange en hoge pass. Tafta rent richting de bal. Twito maakt een afschuwelijke overtreding. Twito krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Barkaee bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tapra. Barkaee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perets zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ishay rent richting de bal. Luzon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ishay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ishay kan niet meer verder spelen. Barkaee neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Perets is nu in balbezit. Tapra verovert de bal door een tackle van achteren. Rif speelt de bal door. Daar is Miari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miari speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dasklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouk verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouk passt de bal zonder na te denken. Malahi is nu in balbezit. Malahi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yanshufim 48%, Maccabi United f.c 52%.
Maccabi Yanshufim - Maccabi United f.c 1:0