Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
green apes ronigili
352 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Biagetti rent richting de bal. Biagetti geeft een hoge lob. Göktepe heeft problemen om de bal te vangen. Gandarilla is nu in balbezit. Gandarilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Shalu met een harde bal richting middenveld. Rychman kopt de bal weg. Kopel heeft problemen om de bal te vangen. Kopel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Biagetti is nu in balbezit. Biagetti geeft een lange en hoge pass. Tal controleert de bal met de borst. Göktepe is nu in balbezit. Göktepe draait met de bal, schiet en ... Shalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biagetti neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Göktepe is nu in balbezit. Göktepe draait met de bal, schiet en ... Shalu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:1

12e minuut.
Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. madmon speelt de bal door. Gandarilla is nu in balbezit. Gandarilla schiet op doel. Shalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla draait met de bal, schiet en ... Shalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kreis probeert naar een medespeler te passen. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla is nu in balbezit. Gandarilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:2

23e minuut.
Biagetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagetti passt de bal met de wreef. Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla speelt de bal door. Göktepe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:3

23e minuut.
Rychman met een sublieme pass. Zarug bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Göktepe. Göktepe krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kałuska passt de bal in één keer door. Biagetti probeert naar een medespeler te passen. Göktepe rent richting de bal. Göktepe draait met de bal, schiet en ... Shalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:4

27e minuut.
Kreis verovert de bal door een tackle van achteren. Kreis probeert naar een medespeler te passen. Gandarilla rent richting de bal. Göktepe is nu in balbezit. Göktepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aloni de bal onder controle te krijgen. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:5

31e minuut.
Kałuska met een sublieme pass. Daar is Biagetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biagetti speelt de bal door. Göktepe rent richting de bal. Göktepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:6

36e minuut.
Kopel onderschept slim de pass. Kopel met een sublieme pass. Wieruchowski met een sublieme pass. Göktepe rent richting de bal. Göktepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Refaelov rent richting de bal. Refaelov geeft een lange en hoge pass. Wieruchowski kopt de bal weg. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:7

41e minuut.
Kreis passt de bal met de wreef. Göktepe rent richting de bal. Aloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe verovert de bal door een tackle van achteren. Göktepe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: green apes 77%, ronigili 23%.
green apes - ronigili 0:7

47e minuut.
Aloni is nu in balbezit. Kałuska verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuska speelt de bal door. Daar is Göktepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göktepe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Vaakinan is nu in balbezit. Kreis onderschept slim de pass. Kreis passt de bal met de wreef. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla passt de bal met de wreef. Wieruchowski is nu in balbezit. Wieruchowski geeft een hoge lob. Göktepe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:8

54e minuut.
Wieruchowski is nu in balbezit. Wieruchowski met een sublieme pass. Göktepe is nu in balbezit. Daar is Göktepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göktepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szántó is nu in balbezit. Szántó geeft een hoge lob. Göktepe rent richting de bal. Göktepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:9

59e minuut.
Kałuska geeft een lange en hoge pass. Kopel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Göktepe rent richting de bal. Göktepe draait met de bal, schiet en ... Shalu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:10

63e minuut.
Daar is Kreis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kreis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kreis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Göktepe is nu in balbezit. Göktepe haalt uit met een fantastische trap. Shalu bokst de bal weg.

64e minuut.
Aloni geeft de bal voor. Kałuska kopt de bal weg. madmon probeert de bal met de borst te controleren. Göktepe is nu in balbezit. Göktepe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Refaelov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kałuska met de inworp. Biagetti geeft een lange en hoge pass. Göktepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Shalu met een harde bal richting middenveld. Kreis heeft problemen om de bal te vangen. Kreis geeft een lange en hoge pass. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gandarilla onderschept slim de pass. Gandarilla met een sublieme pass. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:11

70e minuut.
Gandarilla passt de bal met de wreef. Szántó rent richting de bal. Szántó geeft de bal voor. Göktepe is nu in balbezit. Göktepe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Refaelov trapt de bal weg van het doel. Kałuska met een sublieme pass. Biagetti heeft problemen om de bal te vangen. Biagetti geeft een lange en hoge pass. Shalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski probeert naar een medespeler te passen. Göktepe is nu in balbezit. Göktepe haalt uit met een fantastische trap. Shalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:12

85e minuut.
Kreis probeert naar een medespeler te passen. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal is nu in balbezit. Göktepe verovert de bal door een tackle van achteren. Göktepe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Biagetti passt de bal in één keer door. Gandarilla is nu in balbezit. Gandarilla geeft een lange en hoge pass. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:13

89e minuut.
Kopel speelt de bal door. Rychman heeft problemen om de bal te vangen. Göktepe rent richting de bal. Göktepe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Refaelov heeft problemen om de bal te vangen. Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
green apes - ronigili 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: green apes 70%, ronigili 30%.
green apes - ronigili 0:14