Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bnei Yaffo Gold Panters
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Itzhak kopt de bal weg. Ben Yousef is nu in balbezit. Shori onderschept slim de pass. Kna`an is nu in balbezit. Kna`an haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zeev met een snelle inworp. Shori is nu in balbezit. Ben Yousef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Yousef krijgt een gele kaart. Shori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shori met een snel genomen vrije trap. Vranjes rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shtrauber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shtrauber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alkayam springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Yaffo 63%, Gold Panters 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bnei Yaffo - Gold Panters 0:0

47e minuut.
Yhnin is nu in balbezit. Shmargad onderschept slim de pass. Shmargad geeft een lange en hoge pass. Itzhak rent richting de bal. Itzhak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Ben Tzvi onderschept slim de pass. Ben Tzvi geeft de bal voor. Ya`acov probeert de bal aan de voet te houden. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kna`an heeft problemen om de bal te vangen. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef passt de bal zonder na te denken. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Karagula kopt de bal weg. Ben Tzvi rent richting de bal. Ben Tzvi passt de bal in één keer door. Alkayam heeft problemen om de bal te vangen. Alkayam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Itzhak onderschept slim de pass. Vranjes onderschept slim de pass. Vranjes met een sublieme pass. Twito is nu in balbezit. Twito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Karagula verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tzvi is nu in balbezit. Ben Tzvi passt de bal in één keer door. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Itzhak heeft problemen om de bal te vangen. Karagula is nu in balbezit. Karagula geeft een lange en hoge pass. Alkayam rent richting de bal. Alkayam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - Gold Panters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Yaffo 69%, Gold Panters 31%.
Bnei Yaffo - Gold Panters 0:1