Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milconarios Shimshon Hadasim
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Gafni speelt de bal door. Haim is nu in balbezit. Damari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damari krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Alfasdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sofer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sofer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Alberman trapt de bal weg van het doel. Yehiel kopt de bal weg. Bar Levi probeert de bal aan de voet te houden. Talesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talesnikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milconarios - Shimshon Hadasim 1:0

24e minuut.
Daar is Gafni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shemesh probeert naar een medespeler te passen. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Haim onderschept slim de pass. Haim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi met een sublieme pass. Damari rent richting de bal. Haim onderschept slim de pass. Haim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milconarios 41%, Shimshon Hadasim 59%.
Milconarios - Shimshon Hadasim 1:0

48e minuut.
Israelshvili rent richting de bal. Shirzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Israelshvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Gafni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bar Levi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mizrahi heeft problemen om de bal te vangen. Blum probeert naar een medespeler te passen. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. Haim verovert de bal door een tackle van achteren. Haim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Shemesh kopt de bal weg. Klungelig pakt Haim de bal. Sofer rent richting de bal. Haim controleert de bal met de borst. Haim schiet op doel. Malca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Shemesh probeert naar een medespeler te passen. Sofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gafni krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mizrahi geeft de bal voor. Haim is nu in balbezit. Hodida is nu in balbezit. Haim verovert de bal door een tackle van achteren. Haim schiet op doel. Malca bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milconarios 45%, Shimshon Hadasim 55%.
Milconarios - Shimshon Hadasim 1:0