Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Orekhovo-Zuevo Maccabi Yanshufim
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Zwitty speelt de bal door. Melikson geeft de bal voor. Malahi rent richting de bal. Malahi haalt uit met een fantastische trap. Shitrit probeert de bal aan de voet te houden. Barochian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malahi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Forsher met een sublieme pass. Tafta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yhnin. Yhnin krijgt een gele kaart. Tafta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tafta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malahi rent richting de bal. Malahi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Yhnin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yhnin met een sublieme pass. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser draait met de bal, schiet en ... Binyamin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - Maccabi Yanshufim 1:0

24e minuut.
Yhnin passt de bal met de wreef. Melikson is nu in balbezit. Pesser begaat een overtreding. Pesser krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tapra met de inworp. Melikson rent richting de bal. Melikson met een sublieme pass. Malahi is nu in balbezit. Malahi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ilouk is nu in balbezit. Yhnin verovert de bal door een tackle van achteren. Yhnin passt de bal in één keer door. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - Maccabi Yanshufim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Orekhovo-Zuevo 63%, Maccabi Yanshufim 37%.
Hapoel Orekhovo-Zuevo - Maccabi Yanshufim 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Tafta de bal. Yhnin rent richting de bal. Yhnin passt de bal zonder na te denken. Pesser heeft problemen om de bal te vangen. Pesser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zwitty kopt de bal weg. Daar is Ilouk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shwarzman probeert naar een medespeler te passen. Pesser rent richting de bal. Pesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - Maccabi Yanshufim 3:0

53e minuut.
Forsher met een snelle inworp. Klungelig pakt Zwitty de bal. Shwarzman is nu in balbezit. Zwitty rent richting de bal. Zwitty geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barochian met een harde bal richting middenveld. Melikson kopt de bal weg. Shitrit heeft problemen om de bal te vangen. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Shwarzman speelt de bal door. Yhnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yhnin passt de bal zonder na te denken. Pesser is nu in balbezit. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Nahari bokst de bal weg.

69e minuut.
Azarya met een sublieme pass. Klungelig pakt Shwarzman de bal. Shwarzman probeert naar een medespeler te passen. Yhnin is nu in balbezit. Yhnin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - Maccabi Yanshufim 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Orekhovo-Zuevo 57%, Maccabi Yanshufim 43%.
Hapoel Orekhovo-Zuevo - Maccabi Yanshufim 4:0