Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blanco madrid hapoel beer sheva
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 23.2
average Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Bassis is nu in balbezit. Yaniv rent richting de bal. Bassis rent richting de bal. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv haalt uit met een fantastische trap. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Valenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenci geeft de bal voor. Bassis is nu in balbezit. Bassis schiet op doel. Torjman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - hapoel beer sheva 0:1

19e minuut.
Keissi passt de bal in één keer door. Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon rent richting de bal. Abramov onderschept slim de pass. Abramov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abramov rent richting de bal. Abramov schiet op doel. Cohen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Sade met de inworp. Abramov is nu in balbezit. Abramov geeft de bal voor. Tal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blanco madrid - hapoel beer sheva 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blanco madrid 46%, hapoel beer sheva 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blanco madrid - hapoel beer sheva 1:1

57e minuut.
Ratzabi met een sublieme pass. Zan rent richting de bal. Hermon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermon krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tahar heeft problemen om de bal te vangen. Yaniv onderschept slim de pass. Yaniv passt de bal zonder na te denken. Bassis is nu in balbezit. Bassis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - hapoel beer sheva 1:2

62e minuut.
Valenci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zan de bal. Kaplan speelt de bal door. Bassis is nu in balbezit. Bassis haalt uit met een fantastische trap. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yaniv probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yaniv rent richting de bal. Yaniv draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - hapoel beer sheva 1:3

65e minuut.
Zan onderschept slim de pass. Yaniv is nu in balbezit. Zan is nu in balbezit. Yaniv onderschept slim de pass. Yaniv haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hermon passt de bal zonder na te denken. Yaniv is nu in balbezit. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ravizada de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - hapoel beer sheva 1:4

79e minuut.
Matiko probeert naar een medespeler te passen. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv passt de bal met de wreef. Bassis rent richting de bal. Bassis schiet op doel. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv passt de bal zonder na te denken. Bassis rent richting de bal. Bassis haalt uit met een fantastische trap. Ravizada probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blanco madrid 71%, hapoel beer sheva 29%.
blanco madrid - hapoel beer sheva 1:4