Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blanco madrid Giladi&Alin FC
Normal Tactiek 424
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Revivo verovert de bal door een tackle van achteren. Berenshtein begaat een overtreding. Revivo raakt geblesseerd tijdens het duel. Revivo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tal rent richting de bal. Tal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Revivo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rot is nu in balbezit. Rot passt de bal zonder na te denken. Ravizada is nu in balbezit. Ravizada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Berenshtein is nu in balbezit. Berenshtein probeert naar een medespeler te passen. Rot is nu in balbezit. Rot draait met de bal, schiet en ... Torjman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Giladi&Alin FC 0:1

27e minuut.
Ingberg geeft een hoge lob. Ratzabi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ravizada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ravizada de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Revivo passt de bal in één keer door. Abramov is nu in balbezit. Abramov passt de bal met de wreef. Tal is nu in balbezit. Tal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blanco madrid 64%, Giladi&Alin FC 36%.
blanco madrid - Giladi&Alin FC 0:1

51e minuut.
Degani met een snelle inworp. Revivo is nu in balbezit. Revivo probeert naar een medespeler te passen. Tal is nu in balbezit. Tal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zan kan de bal niet met de borst controleren. Zan passt de bal zonder na te denken. Tal rent richting de bal. Tal draait met de bal, schiet en ... Tzarfati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blanco madrid - Giladi&Alin FC 1:1

74e minuut.
Ravizada rent richting de bal. Rot is nu in balbezit. Ravizada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizada haalt uit met een fantastische trap. Ravizada probeert de bal aan de voet te houden. Torjman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ravizada rent richting de bal. Ravizada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berenshtein de bal. Tal is nu in balbezit. Tal haalt uit met een fantastische trap. Tzarfati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blanco madrid 42%, Giladi&Alin FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blanco madrid - Giladi&Alin FC 1:1