Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Milan FC Herzeliya
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Hadad is nu in balbezit. Hadad passt de bal zonder na te denken. Avrahami is nu in balbezit. Avrahami haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hayuon de bal onder controle te krijgen. Avinou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Benado speelt de bal door. Klungelig pakt Dahan de bal. Dahan passt de bal zonder na te denken. Magralishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Magralishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nahari trapt de bal weg van het doel. Alfassi heeft problemen om de bal te vangen. Hadad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avrahami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avrahami draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Srur geeft een hoge lob. Halevi kopt de bal weg. Srur probeert de bal aan de voet te houden. Hadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Shabu rent richting de bal. Shabu passt de bal met de wreef. Shavit rent richting de bal. Shavit geeft een lange en hoge pass. Magralishvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Louzon passt de bal met de wreef. Koaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dahan. Dahan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Milan 42%, FC Herzeliya 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Milan - FC Herzeliya 0:0

59e minuut.
Hadad is nu in balbezit. Alfassi onderschept slim de pass. Alfassi met een sublieme pass. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Badir geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shavit met de inworp. Dahan is nu in balbezit. Dahan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Magralishvili rent richting de bal. Dahan rent richting de bal. Magralishvili rent richting de bal. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Harazi geeft een hoge lob. Elihav rent richting de bal. Dahan rent richting de bal. Magralishvili is nu in balbezit. Magralishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Hadad de bal onder controle te krijgen. Avrahami rent richting de bal. Alfassi verovert de bal door een tackle van achteren. Hadad is nu in balbezit. Hadad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Milan 45%, FC Herzeliya 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Milan - FC Herzeliya 0:0