Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Hamusim Giladi&Alin FC
Normal Tactiek 424
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Liad trapt de bal weg van het doel. Valdmam bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdmam passt de bal in één keer door. Attia rent richting de bal. Attia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - Giladi&Alin FC 1:0

27e minuut.
Vilner rent richting de bal. Leibovich onderschept slim de pass. Leibovich passt de bal met de wreef. Attia rent richting de bal. Attia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zaretzki passt de bal zonder na te denken. Rot is nu in balbezit. Rot passt de bal in één keer door. Ravizada rent richting de bal. Ravizada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maccabi Hamusim - Giladi&Alin FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Hamusim 38%, Giladi&Alin FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maccabi Hamusim - Giladi&Alin FC 1:1

66e minuut.
Tzarfati met een sublieme pass. Ifrach heeft problemen om de bal te vangen. Ravizada is nu in balbezit. Ravizada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - Giladi&Alin FC 1:2

80e minuut.
Abarjil onderschept slim de pass. Vilner rent richting de bal. Vilner speelt de bal door. Ravizada rent richting de bal. Ravizada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Avika bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdmam begaat een overtreding. Avika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avika zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ifrach is nu in balbezit. Ravizada is nu in balbezit. Ravizada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Valdmam rent richting de bal. Valdmam geeft de bal voor. Zaretzki probeert de bal aan de voet te houden. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ravizada bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovich is nu in balbezit. Ravizada onderschept slim de pass. Rot is nu in balbezit. Rot draait met de bal, schiet en ... Liad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Hamusim 49%, Giladi&Alin FC 51%.
Maccabi Hamusim - Giladi&Alin FC 1:2