Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VVS FC Matan FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Zwitty rent richting de bal. Maymon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zwitty raakt geblesseerd tijdens het duel. Zwitty zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Edree probeert de bal met de borst te controleren. Edree schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shkuri de bal onder controle te krijgen. devero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ben Ezra bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltuv onderschept slim de pass. Koltuv passt de bal zonder na te denken. Maymon rent richting de bal. Maymon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Edree bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkuri rent richting de bal. Edree verovert de bal door een tackle van achteren. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nimni is nu in balbezit. Zwitty verovert de bal door een tackle van achteren. Zwitty geeft een hoge lob. Edree rent richting de bal. Edree schiet op doel. devero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rehuven zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Abramovic de bal. Abramovic speelt de bal door. Edree bereikt de bal nog maar net als eerste. Edree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Keise onderschept slim de pass. Ben Ezra verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Ezra passt de bal zonder na te denken. Chen rent richting de bal. Chen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Inworp. Razel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karpel speelt de bal door. Maymon is nu in balbezit. Maymon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VVS FC - Matan FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVS FC 55%, Matan FC 45%.
VVS FC - Matan FC 1:0

48e minuut.
Nimni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimni met een sublieme pass. Maymon is nu in balbezit. Maymon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVS FC - Matan FC 2:0

68e minuut.
Maymon passt de bal zonder na te denken. Koltuv bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltuv passt de bal in één keer door. Maymon rent richting de bal. Maymon schiet op doel. Avraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ben Ezra geeft een hoge lob. Chen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gilat de bal. Maymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Maymon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Elimelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elimelech geeft een lange en hoge pass. Chen kopt de bal weg. Edree bereikt de bal nog maar net als eerste. Edree schiet op doel. devero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Maymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltuv rent richting de bal. Maymon is nu in balbezit. Maymon draait met de bal, schiet en ... Sassi probeert de bal aan de voet te houden. Avraham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVS FC 36%, Matan FC 64%.
VVS FC - Matan FC 2:0