Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blanco madrid Elitsur Natanya
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ratzabi met een snelle inworp. Shkuri rent richting de bal. Mishaelof verovert de bal door een tackle van achteren. Mishaelof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Elitsur Natanya 1:0

15e minuut.
Musa rent richting de bal. Zan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musa. Zan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zan kan niet meer verder spelen. Gazal komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Musa probeert de bal aan de voet te houden. Gazal is nu in balbezit. Gazal passt de bal in één keer door. Tal is nu in balbezit. Tal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Elitsur Natanya 2:0

23e minuut.
Efhraym is nu in balbezit. Revivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revivo speelt de bal door. Mishaelof bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaelof haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sa`adon probeert de bal met de borst te controleren. Sa`adon geeft een hoge lob. Inworp. Ratzabi met een snelle inworp. Mishaelof geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gazal is nu in balbezit. Mishaelof bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaelof passt de bal zonder na te denken. Daar is Tal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Elitsur Natanya 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blanco madrid 39%, Elitsur Natanya 61%.
blanco madrid - Elitsur Natanya 3:0

46e minuut.
Ratzabi rent richting de bal. Shkuri onderschept slim de pass. Shkuri met een sublieme pass. Daar is Gazal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Efhraym passt de bal zonder na te denken. Degani is nu in balbezit. Degani met een sublieme pass. Tapra is nu in balbezit. Tapra schiet op doel. Torjman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Elitsur Natanya 3:1

59e minuut.
Revivo passt de bal met de wreef. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Keissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Torjman trapt de bal weg. Daar is Efhraym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efhraym met een sublieme pass. Tapra rent richting de bal. Tapra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sade is nu in balbezit. Halis verovert de bal door een tackle van achteren. Halis speelt de bal door. Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Shkuri rent richting de bal. Mishaelof verovert de bal door een tackle van achteren. Mishaelof probeert naar een medespeler te passen. Tal rent richting de bal. Tal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Edere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tal is nu in balbezit. Efhraym verovert de bal door een tackle van achteren. Efhraym met een sublieme pass. Tapra is nu in balbezit. Tapra haalt uit met een fantastische trap. Torjman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blanco madrid 65%, Elitsur Natanya 35%.
blanco madrid - Elitsur Natanya 3:1