Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Shark nadavohel FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Kisos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avidor verovert de bal door een tackle van achteren. Kisos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kisos krijgt een gele kaart. Avidor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halwany zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Danin de bal. Edere is nu in balbezit. Edere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Shark - nadavohel FC 1:0

38e minuut.
Berger controleert de bal met de borst. Livnat onderschept slim de pass. Livnat met een sublieme pass. Gershon rent richting de bal. Gershon haalt uit met een fantastische trap. Ganach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Affek onderschept slim de pass. Affek speelt de bal door. Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Shark - nadavohel FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Shark 41%, nadavohel FC 59%.
Maccabi Shark - nadavohel FC 2:0

50e minuut.
Milo probeert naar een medespeler te passen. Gershon rent richting de bal. Livnat is nu in balbezit. Gershon is nu in balbezit. Gershon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kisos speelt de bal door. Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahar geeft de bal voor. Gershon is nu in balbezit. Gershon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Avidor kopt de bal weg. Danin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danin geeft de bal voor. Livnat is nu in balbezit. Livnat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tahar de bal. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Danin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danin geeft de bal voor. Daar is Tzemach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gershon rent richting de bal. Gershon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Shark 45%, nadavohel FC 55%.
Maccabi Shark - nadavohel FC 2:0