Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Milan Maccabi Shark
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Halwany bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassaradin verovert de bal door een tackle van achteren. Nassaradin passt de bal zonder na te denken. Magralishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Magralishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Benado probeert naar een medespeler te passen. Magralishvili rent richting de bal. Halwany bereikt de bal nog maar net als eerste. Magralishvili onderschept slim de pass. Magralishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Berger passt de bal in één keer door. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Harazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere onderschept slim de pass. Edere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Maccabi Shark 0:1

25e minuut.
Nassaradin speelt de bal door. Magralishvili rent richting de bal. Afek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magralishvili raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nassaradin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Harazi passt de bal zonder na te denken. Magralishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Magralishvili onderschept slim de pass. Magralishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Milan - Maccabi Shark 1:1

29e minuut.
Nassaradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassaradin passt de bal in één keer door. Alfassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Alfassi controleert de bal met de borst. Srur bereikt de bal nog maar net als eerste. Srur geeft een hoge lob. Magralishvili is nu in balbezit. Magralishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Ran de bal. Nassaradin rent richting de bal. Nassaradin passt de bal in één keer door. Magralishvili is nu in balbezit. Magralishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Milan 43%, Maccabi Shark 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Milan - Maccabi Shark 1:1

65e minuut.
Halwany bereikt de bal nog maar net als eerste. Halwany passt de bal met de wreef. Magralishvili is nu in balbezit. Magralishvili schiet op doel. Kozouk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tzemach geeft de bal voor. Inworp. Shavit met een snelle inworp. Alfassi is nu in balbezit. Alfassi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magralishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Maccabi Shark 2:1

79e minuut.
Harazi verovert de bal door een tackle van achteren. Nassaradin probeert naar een medespeler te passen. Magralishvili rent richting de bal. Magralishvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Benado met een sublieme pass. Harazi rent richting de bal. Harazi geeft de bal voor. Magralishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Magralishvili haalt uit met een fantastische trap. Ganach bokst de bal weg. Magralishvili rent richting de bal. Magralishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ganach niet meer kan verder spelen. Sharon komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Shavit rent richting de bal. Afek onderschept slim de pass. Alfassi begaat een overtreding. Afek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Afek kan niet meer verder spelen. Strauber komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Milan 40%, Maccabi Shark 60%.
Hapoel Milan - Maccabi Shark 2:1