Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Herzeliya Matan FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zalach bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalach geeft een hoge lob. Sassi is nu in balbezit. Avrahami verovert de bal door een tackle van achteren. Avrahami schiet op doel. Avraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avrahami rent richting de bal. Avrahami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - Matan FC 1:0

12e minuut.
Zwitty geeft de bal voor. Shabu rent richting de bal. Shabu passt de bal met de wreef. Hadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - Matan FC 2:0

15e minuut.
Shabu passt de bal met de wreef. Daar is Hadad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadad met een sublieme pass. Avrahami rent richting de bal. Avrahami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Avraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Chen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abramovic de bal. Regev bereikt de bal nog maar net als eerste. Edree onderschept slim de pass. Edree schiet op doel. Nahari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ben Ezra heeft problemen om de bal te vangen. Ben Ezra geeft de bal voor. Elihav kan de bal niet met de borst controleren. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Abramovic met een snelle inworp. Chen heeft problemen om de bal te vangen. Koaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koaz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Herzeliya 57%, Matan FC 43%.
FC Herzeliya - Matan FC 2:0

52e minuut.
Gilat met een sublieme pass. Chen rent richting de bal. Chen met een sublieme pass. Edree bereikt de bal nog maar net als eerste. Edree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gilat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad onderschept slim de pass. Hadad speelt de bal door. Avrahami is nu in balbezit. Avrahami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Shirazi verovert de bal door een tackle van achteren. Hadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrahami rent richting de bal. Avrahami draait met de bal, schiet en ... Avraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - Matan FC 3:0

68e minuut.
Shabu onderschept slim de pass. Shabu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avrahami rent richting de bal. Avrahami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chen rent richting de bal. Edree is nu in balbezit. Chen rent richting de bal. Edree rent richting de bal. Edree schiet op doel. Nahari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Regev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - Matan FC 3:1

76e minuut.
Gilat rent richting de bal. Avrahami verovert de bal door een tackle van achteren. Gilat rent richting de bal. Avrahami verovert de bal door een tackle van achteren. Avrahami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Avrahami is nu in balbezit. Shirazi is nu in balbezit. Avrahami onderschept slim de pass. Hadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Herzeliya 28%, Matan FC 72%.
FC Herzeliya - Matan FC 3:1