Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the monkeyes Bney Sharmit
Normal Tactiek 442מ
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 38.7
matig Schieten solide
slecht Passen matig
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Jobe met een sublieme pass. Waser is nu in balbezit. Waser passt de bal met de wreef. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel haalt uit met een fantastische trap. Tambur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Jobe passt de bal met de wreef. Israel heeft problemen om de bal te vangen. Israel passt de bal met de wreef. Waser is nu in balbezit. Waser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Nicolau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vervaecke rent richting de bal. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla geeft de bal voor. Vervaecke geeft de bal voor. Tambur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Hatuka speelt de bal door. Waser is nu in balbezit. Waser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Süleymanov met een sublieme pass. Israel rent richting de bal. Israel passt de bal in één keer door. Waser is nu in balbezit. Waser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Salem geeft een lange en hoge pass. Dahan kopt de bal weg. Lixăndroiu heeft problemen om de bal te vangen. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin draait met de bal, schiet en ... Jhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Querubim is nu in balbezit. Querubim geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dahan de bal onder controle te krijgen. Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vervaecke onderschept slim de pass. Vervaecke passt de bal met de wreef. Israel rent richting de bal. Israel schiet op doel. Tambur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the monkeyes - Bney Sharmit 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the monkeyes 59%, Bney Sharmit 41%.
the monkeyes - Bney Sharmit 0:1

55e minuut.
Süleymanov speelt de bal door. Klungelig pakt Israel de bal. Wat een zware overtreding van Nemətov ... Strafschop! Directe rode kaart, Nemətov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nemətov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Israel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jobe neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tambur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the monkeyes - Bney Sharmit 0:2

65e minuut.
Strul is nu in balbezit. Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu met een sublieme pass. Waser rent richting de bal. Waser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Strul onderschept slim de pass. Jobe verovert de bal door een tackle van achteren. Jobe passt de bal in één keer door. Israel rent richting de bal. Israel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Barochian geeft een hoge lob. Inworp. Nicolau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Halayla verovert de bal door een tackle van achteren. Halayla passt de bal in één keer door. Jobe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Israel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Waser kan de bal niet met de borst controleren. Waser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the monkeyes - Bney Sharmit 0:3

87e minuut.
Savin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the monkeyes 60%, Bney Sharmit 40%.
the monkeyes - Bney Sharmit 0:3