Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bnei Herzeliya Irony Se`ara
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Ben Dov trapt de bal weg van het doel. Pesser kopt de bal weg. Klungelig pakt Abrahami de bal. Valdboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdboim draait met de bal, schiet en ... Albert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zaken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Doeltrap. Singolda met een harde bal richting middenveld. Zaken kopt de bal weg. Holtzman rent richting de bal. Holtzman draait met de bal, schiet en ... Ben Dov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Herzeliya - Irony Se`ara 0:1

16e minuut.
Singolda geeft de bal voor. Inworp. Filosof met de inworp. Altman bereikt de bal nog maar net als eerste. Altman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arbeitman met een sublieme pass. Krisspin bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosof tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filosof krijgt een gele kaart. Krisspin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krisspin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Yahalomi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtzman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Yahalomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahalomi passt de bal zonder na te denken. Noriel rent richting de bal. Holtzman rent richting de bal. Holtzman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Herzeliya 63%, Irony Se`ara 37%.
Bnei Herzeliya - Irony Se`ara 0:1

48e minuut.
Siman tov passt de bal met de wreef. Pesser is nu in balbezit. Dora maakt een afschuwelijke overtreding. Dora krijgt een gele kaart. Pesser roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pesser kan niet meer verder spelen. Musa komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Singolda speelt de bal door. Haleli rent richting de bal. Haleli geeft de bal voor. Valdboim rent richting de bal. Valdboim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zaken met een sublieme pass. Zigankov is nu in balbezit. Zigankov geeft een lange en hoge pass. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sharon speelt de bal door. Klungelig pakt Holtzman de bal. Noriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman schiet op doel. Ben Dov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Herzeliya 64%, Irony Se`ara 36%.
Bnei Herzeliya - Irony Se`ara 0:1