Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Blue Apes Milan F.C
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Zohar trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Alosh de bal. Alosh speelt de bal door. Sarid is nu in balbezit. Sarid schiet op doel. Zohar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Torjman is nu in balbezit. Vilner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torjman. Torjman krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zigankov geeft de bal voor. Baracat controleert de bal met de borst. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid draait met de bal, schiet en ... Zohar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Blue Apes - Milan F.C 1:0

21e minuut.
Uzan probeert de bal met de borst te controleren. Sachar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uzan. Uzan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Baracat onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abergil neemt de hoekschop. Sachar heeft problemen om de bal te vangen. Sachar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Alosh rent richting de bal. Shtrauber verovert de bal door een tackle van achteren. Alosh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alosh krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Abergil met een snelle inworp. Fadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadida onderschept slim de pass. Fadida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadida onderschept slim de pass. Fadida passt de bal in één keer door. Sarid heeft problemen om de bal te vangen. Sarid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sagiv probeert naar een medespeler te passen. Offir rent richting de bal. Offir met een sublieme pass. Rozenfeld is nu in balbezit. Rozenfeld draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shtrauber is nu in balbezit. Shtrauber haalt uit met een fantastische trap. Singolda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Blue Apes 33%, Milan F.C 67%.
Big Blue Apes - Milan F.C 1:0

52e minuut.
Alosh passt de bal met de wreef. Vilner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilner probeert naar een medespeler te passen. Rozenfeld is nu in balbezit. Rozenfeld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sagiv geeft een hoge lob. Zigankov geeft een lange en hoge pass. Vilner kopt de bal weg. Sarid is nu in balbezit. Sarid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Blue Apes 44%, Milan F.C 56%.
Big Blue Apes - Milan F.C 1:0