Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:18
  • Competitiewedstrijd: Liga Leumit.03
  • Stadion: nezev Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3062
nezev Bney Sharmit
442 Tactiek 442מ
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 38.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Klungelig pakt Goldring de bal. Israel is nu in balbezit. Israel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Daniel de bal onder controle te krijgen. Haza krijgt zijn hoofd ertegen. Rikler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Süleymanov verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymanov met een sublieme pass. Israel rent richting de bal. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stelmac speelt de bal door. Daniel rent richting de bal. Israel verovert de bal door een tackle van achteren. Israel schiet op doel. Rikler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Bney Sharmit 0:1

17e minuut.
Tal passt de bal zonder na te denken. Israel is nu in balbezit. Israel met een sublieme pass. Haza is nu in balbezit. Haza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yaakov geeft een hoge lob. Rozen met een sublieme pass. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel. Rikler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Bney Sharmit 0:2

37e minuut.
Haza passt de bal in één keer door. Stelmac rent richting de bal. Stelmac probeert naar een medespeler te passen. Israel rent richting de bal. Israel draait met de bal, schiet en ... Rikler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Bney Sharmit 0:3

39e minuut.
Israel passt de bal met de wreef. Haza rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Amram ... Strafschop! Haza raakt geblesseerd tijdens het duel. Süleymanov neemt de penalty, wat een uithaal! Rikler bokst de bal weg.

41e minuut.
Haza verovert de bal door een tackle van achteren. Haza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daniel de bal. Israel rent richting de bal. Israel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nezev 66%, Bney Sharmit 34%.
nezev - Bney Sharmit 0:3

46e minuut.
Süleymanov met een sublieme pass. Daar is Israel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israel passt de bal zonder na te denken. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza draait met de bal, schiet en ... Rikler bokst de bal weg.

47e minuut.
Israel passt de bal in één keer door. Süleymanov rent richting de bal. Süleymanov geeft de bal voor. Haza is nu in balbezit. Haza haalt uit met een fantastische trap. Rikler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haza rent richting de bal. Haza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Mosinzon rent richting de bal. Botezan verovert de bal door een tackle van achteren. Botezan speelt de bal door. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Bney Sharmit 0:4

59e minuut.
Yona bereikt de bal nog maar net als eerste. Yona passt de bal zonder na te denken. Botezan probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goldenberg zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Süleymanov rent richting de bal. Israel rent richting de bal. Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel is nu in balbezit. Israel draait met de bal, schiet en ... Rikler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Süleymanov met een sublieme pass. Amram rent richting de bal. Amram geeft de bal voor. Haza is nu in balbezit. Haza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daniel kopt de bal weg. Amram probeert de bal aan de voet te houden. Haza rent richting de bal. Haza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Bney Sharmit 0:5

82e minuut.
Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza rent richting de bal. Süleymanov probeert naar een medespeler te passen. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Inworp. Rozen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Israel is nu in balbezit. Israel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nezev 60%, Bney Sharmit 40%.
nezev - Bney Sharmit 0:5