Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano901 Wadennar
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalit verovert de bal door een tackle van achteren. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cahila de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bounfeld is nu in balbezit. Vakrat verovert de bal door een tackle van achteren. Vakrat speelt de bal door. Shalit is nu in balbezit. Shalit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mishaelov onderschept slim de pass. Mishaelov passt de bal met de wreef. Kofman rent richting de bal. Kofman haalt uit met een fantastische trap. Dayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Wadennar 0:1

36e minuut.
Katan kopt de bal weg. Refuaa rent richting de bal. Shalit onderschept slim de pass. Shalit haalt uit met een fantastische trap. Begin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milano901 - Wadennar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano901 44%, Wadennar 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milano901 - Wadennar 1:1

58e minuut.
Refuaa geeft een hoge lob. Inworp. Hajaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shalit rent richting de bal. Shalit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Shelac onderschept slim de pass. Shelac passt de bal in één keer door. Kofman is nu in balbezit. Noyman is nu in balbezit. Noyman haalt uit met een fantastische trap. Dayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kofman rent richting de bal. Kofman draait met de bal, schiet en ... Halperin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Wadennar 1:2

66e minuut.
Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut geeft de bal voor. Shalit heeft problemen om de bal te vangen. Shalit passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vakrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Shapira verovert de bal door een tackle van achteren. Shapira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shalit de bal. Shalit schiet op doel. Begin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milano901 - Wadennar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano901 33%, Wadennar 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milano901 - Wadennar 2:2