Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:18
  • Competitiewedstrijd: Liga Leumit.03
  • Stadion: bw9 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3023
bw9 The Shuflers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Shavit speelt de bal door. Sandor rent richting de bal. Alosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilbershtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilbershtein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Haleli rent richting de bal. Haleli passt de bal zonder na te denken. Cahlon rent richting de bal. Zilbershtein onderschept slim de pass. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Halwany kopt de bal weg. Haleli rent richting de bal. Alosh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haleli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haleli kan niet meer verder spelen. Haza komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Haza heeft problemen om de bal te vangen. Shavit verovert de bal door een tackle van achteren. Shavit probeert naar een medespeler te passen. Milo is nu in balbezit. Milo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Shavit verovert de bal door een tackle van achteren. Shavit passt de bal zonder na te denken. Israel rent richting de bal. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Strul met een sublieme pass. Shavit kopt de bal weg. Ganon is nu in balbezit. Milo verovert de bal door een tackle van achteren. Milo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - The Shuflers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bw9 55%, The Shuflers 45%.
bw9 - The Shuflers 0:1

47e minuut.
Halwany met de inworp. Shavit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavit geeft een hoge lob. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Azoulay verovert de bal door een tackle van achteren. Azoulay probeert naar een medespeler te passen. Ayzenberg is nu in balbezit. Ayzenberg schiet op doel. Daar is Mopaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mopaz trapt de bal weg. Haza kopt de bal weg. Zilbershtein is nu in balbezit. Ayzenberg rent richting de bal. Ayzenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayzenberg schiet op doel. Zvieli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bw9 - The Shuflers 1:1

89e minuut.
Azoulay rent richting de bal. Daniel rent richting de bal. Daniel probeert naar een medespeler te passen. Milo is nu in balbezit. Milo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bw9 61%, The Shuflers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bw9 - The Shuflers 1:1