Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan F.C Irony Se`ara
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Offir geeft de bal voor. Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenfeld is nu in balbezit. Rozenfeld schiet op doel. Albert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Shemesh heeft problemen om de bal te vangen. Yahalomi rent richting de bal. Yahalomi speelt de bal door. Holtzman rent richting de bal. Holtzman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - Irony Se`ara 0:1

37e minuut.
Sagiv bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaken. Sagiv is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torjman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Abrahami de bal. Rozenfeld rent richting de bal. Rozenfeld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rozenfeld heeft problemen om de bal te vangen. Arbeitman verovert de bal door een tackle van achteren. Arbeitman geeft een lange en hoge pass. Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtzman draait met de bal, schiet en ... Zohar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtzman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abramov rent richting de bal. Sharon onderschept slim de pass. Sharon met een sublieme pass. Holtzman heeft problemen om de bal te vangen. Holtzman schiet op doel. Zohar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torjman heeft problemen om de bal te vangen. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - Irony Se`ara 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan F.C 56%, Irony Se`ara 44%.
Milan F.C - Irony Se`ara 0:2

48e minuut.
Sagiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken passt de bal met de wreef. Holtzman rent richting de bal. Holtzman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Torjman met een sublieme pass. Cahlon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Singolda. Singolda krijgt een gele kaart. Cahlon raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torjman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rozenfeld springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - Irony Se`ara 1:2

74e minuut.
Shemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singolda verovert de bal door een tackle van achteren. Singolda passt de bal met de wreef. Yahalomi is nu in balbezit. Yahalomi geeft de bal voor. Zohar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan F.C 60%, Irony Se`ara 40%.
Milan F.C - Irony Se`ara 1:2