Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Blue Apes Bnei Herzeliya
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kapeta rent richting de bal. Haleli onderschept slim de pass. Haleli met een sublieme pass. Valdboim is nu in balbezit. Valdboim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Blue Apes - Bnei Herzeliya 0:1

9e minuut.
Azoulay geeft de bal voor. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigankov verovert de bal door een tackle van achteren. Fadida onderschept slim de pass. Fadida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Zwitty de bal. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli met een sublieme pass. Valdboim rent richting de bal. Valdboim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Smadga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Altman met een snelle inworp. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fadida is nu in balbezit. Sarid rent richting de bal. Fadida rent richting de bal. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid schiet op doel. Ben Dov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Azoulay onderschept slim de pass. Azoulay geeft de bal voor. Noriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid onderschept slim de pass. Sarid haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ben Dov met een harde bal richting middenveld. Daar is Vilner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadida onderschept slim de pass. Fadida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Blue Apes 49%, Bnei Herzeliya 51%.
Big Blue Apes - Bnei Herzeliya 0:1

51e minuut.
Haleli is nu in balbezit. Haleli geeft een lange en hoge pass. Valdboim rent richting de bal. Valdboim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Smadga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Filosof kopt de bal weg. Haleli rent richting de bal. Sarid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarid krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Vilner de bal. Musa begaat een overtreding. Vilner raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarid springt en kopt de bal. Ben Dov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Abergil met een snelle inworp. Fadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fadida is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fadida legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Big Blue Apes - Bnei Herzeliya 1:1

75e minuut.
Filosof met een sublieme pass. Altman rent richting de bal. Altman met een sublieme pass. Valdboim rent richting de bal. Valdboim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Blue Apes - Bnei Herzeliya 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Blue Apes 26%, Bnei Herzeliya 74%.
Big Blue Apes - Bnei Herzeliya 1:2