Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bney Sharmit M.c fun
442מ Tactiek 424
65% Balbezit 35%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 21.7
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Afek onderschept slim de pass. Jobe verovert de bal door een tackle van achteren. Jobe passt de bal in één keer door. Waser heeft problemen om de bal te vangen. Waser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - M.c fun 1:0

6e minuut.
Jobe passt de bal zonder na te denken. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu passt de bal in één keer door. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bar Levi geeft de bal voor. Iżmanowski probeert de bal aan de voet te houden. Tya rent richting de bal. Tya haalt uit met een fantastische trap. Jhan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Tya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hatuka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Süleymanov heeft problemen om de bal te vangen. Waser rent richting de bal. Waser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Hagi is nu in balbezit. Hagi haalt uit met een fantastische trap. Waser springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tafta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben David met een snelle inworp. Bar Levi rent richting de bal. Bar Levi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jhan met een harde bal richting middenveld. Jobe rent richting de bal. Jobe passt de bal in één keer door. Waser heeft problemen om de bal te vangen. Waser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Jobe geeft de bal voor. Ben Dov speelt de bal door. Süleymanov kopt de bal weg. Buchbut is nu in balbezit. Waser onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hagi rent richting de bal. Hagi passt de bal zonder na te denken. Waser rent richting de bal. Waser draait met de bal, schiet en ... Buchbut probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lixăndroiu zal de hoekschop nemen. Jobe is nu in balbezit. Jobe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Süleymanov is nu in balbezit. Süleymanov passt de bal met de wreef. Waser is nu in balbezit. Waser schiet op doel. Ben Dov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - M.c fun 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bney Sharmit 32%, M.c fun 68%.
Bney Sharmit - M.c fun 2:0

58e minuut.
Jobe passt de bal zonder na te denken. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut onderschept slim de pass. Jobe onderschept slim de pass. Jobe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Süleymanov verovert de bal door een tackle van achteren. Jobe is nu in balbezit. Jobe geeft de bal voor. Waser springt en kopt de bal. Ben Dov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - M.c fun 3:0

80e minuut.
Eitan is nu in balbezit. Süleymanov verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymanov speelt de bal door. Waser is nu in balbezit. Waser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanov passt de bal zonder na te denken. Frid heeft problemen om de bal te vangen. Waser rent richting de bal. Waser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jobe rent richting de bal. Jobe probeert naar een medespeler te passen. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - M.c fun 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bney Sharmit 30%, M.c fun 70%.
Bney Sharmit - M.c fun 4:0