Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Shuflers Milano901
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ashkar probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krispis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shalit maakt een snoekduik en kopt de bal. Zvieli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - Milano901 0:1

6e minuut.
Shalit onderschept slim de pass. Shalit passt de bal zonder na te denken. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap. Mopaz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Alosh is nu in balbezit. Shapira verovert de bal door een tackle van achteren. Shapira speelt de bal door. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld draait met de bal, schiet en ... Zvieli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hajaj rent richting de bal. Cahlon rent richting de bal. Cahlon geeft een hoge lob. Milo rent richting de bal. Milo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hajaj met een snelle inworp. Shapira rent richting de bal. Shapira geeft een lange en hoge pass. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - Milano901 0:2

40e minuut.
Magralashvili trapt de bal weg van het doel. Krispis is nu in balbezit. Krispis probeert naar een medespeler te passen. Shalit is nu in balbezit. Shalit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shuflers 63%, Milano901 37%.
The Shuflers - Milano901 0:2

51e minuut.
Shavit geeft een lange en hoge pass. Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krispis is nu in balbezit. Krispis geeft een hoge lob. Mopaz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - Milano901 1:2

75e minuut.
Magralashvili probeert naar een medespeler te passen. Shapira kopt de bal weg. Klungelig pakt Ashkar de bal. Bounfeld onderschept slim de pass. Bounfeld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - Milano901 1:3

77e minuut.
Shapira probeert naar een medespeler te passen. Halperin rent richting de bal. Halperin geeft een hoge lob. Shalit is nu in balbezit. Shalit schiet op doel. Zvieli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Hefer is nu in balbezit. Alosh verovert de bal door een tackle van achteren. Alosh passt de bal in één keer door. Shavit kan de bal niet met de borst controleren. Shavit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shuflers 39%, Milano901 61%.
The Shuflers - Milano901 1:3