Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wadennar Bney Sharmit
Normal Tactiek 442מ
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Stelmac kopt de bal weg. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Vitzman speelt de bal door. Stelmac is nu in balbezit. Stelmac passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fahima met een sublieme pass. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi speelt de bal door. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadennar - Bney Sharmit 0:1

16e minuut.
Yaakov passt de bal met de wreef. Stelmac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmac speelt de bal door. Israel rent richting de bal. Israel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fahima geeft een hoge lob. Mishaelov heeft problemen om de bal te vangen. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel. Begin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadennar - Bney Sharmit 0:2

20e minuut.
Rozen geeft de bal voor. Cahila kopt de bal weg. Vitzman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fahima rent richting de bal. Fahima haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Fahima speelt de bal door. Hagi rent richting de bal. Mishaelov rent richting de bal. Hagi onderschept slim de pass. Hagi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadennar - Bney Sharmit 0:3

36e minuut.
Mishaelov rent richting de bal. Hagi onderschept slim de pass. Refuaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hagi raakt geblesseerd tijdens het duel. Stelmac kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadennar - Bney Sharmit 0:4

39e minuut.
Vitzman rent richting de bal. Hagi is nu in balbezit. Vitzman maakt een afschuwelijke overtreding. Vitzman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wadennar 75%, Bney Sharmit 25%.
Wadennar - Bney Sharmit 0:4

50e minuut.
Fahima is nu in balbezit. Fahima passt de bal zonder na te denken. Refuaa is nu in balbezit. Israel onderschept slim de pass. Israel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadennar - Bney Sharmit 0:5

56e minuut.
Rozen verovert de bal door een tackle van achteren. Rozen probeert naar een medespeler te passen. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel haalt uit met een fantastische trap. Begin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadennar - Bney Sharmit 0:6

61e minuut.
Rozen probeert naar een medespeler te passen. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel probeert naar een medespeler te passen. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wadennar - Bney Sharmit 0:7

65e minuut.
Klungelig pakt Fahima de bal. Fahima speelt de bal door. Israel heeft problemen om de bal te vangen. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fahima rent richting de bal. Fahima met een sublieme pass. Cahila is nu in balbezit. Israel onderschept slim de pass. Israel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wadennar 63%, Bney Sharmit 37%.
Wadennar - Bney Sharmit 0:7